Trött, trötti trött, trött

Chathrine: Jag har ingen koll, men eftersom mamma testat och det funkat så bra på henne kan jag inte vara annat än positiv? Grejen är att jag pallar inte GI (i alla fall inte så som vi körde) och äta var tredje timme finns inte hos mig. Det är ju det, plus att jag alltid äter så sent, som är mitt största problem.
Men vill du fixa nåt annat får du så klart gärna göra det, så länge det inte hänger på var tredje timme för då är det, som sagt, kört.
Men jag är glad för all hjälp jag kan få, och har sån tur att du finns!

Anneli: Ögnade igenom den lite, men är skeptisk till sånt egentligen och kan bara tänka mig mayo eftersom mamma testat (och dessutom fått bra resultat).
Och tack för hjälpen, jag får lägga in det imorgon när jag hoppas att blogg.se inte segar som kola!!





Gu vad jag tycker om att vara kvinna!
När vi diskuterar mat sitter Oscar vid sin dator och säger att det finns inget att äta, det finns inget att äta. Nene okej, men man kan ju kolla? Han går till skåpen, kolla i dom med tom blick och säger att det finns inget att äta, det finns inget att äta. Nehe, ojdå?

Så går jag ut och kollar.
Ne men oj! Hade vi ett paket bacon? Och lite tacosköttfärs? Ne men, om vi steker dom tillsammans, stätter på ugnen, lägger det stekta på (mjuka, runda) taco bröd, river ost på och lägger ett till bröd ovanpå och har det i ugnen en stund, kan man inte äta det?

Är inte det mat eller vaddå?
I vilket fall åt vi det idag, eftersom vi inte gick ner och handalde och jag hade ingen nyttomat kvar. Inga påsar eller nånting. Ja, det är tomt i skåpen men visst fanns det nåt att äta. Lögn, lögn, lathet, lögn, lathet, lögn, lögn. Så var det. Absolut, thank god I'm a woman!

Nu ska jag sova där emot.
Har så ont i huvudet och är trött, trötti trött, trött.

Kommentarer
Postat av: Anneli

I'm a woman too ;D

2009-02-17 @ 11:51:35
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Chathrine

Det är klart att det funkade - det är ju svältkost. Varför kan du inte äta var 3e timma ? Kan nu inte bytas av i kassan under lunch (11-14-tiden), så du hinner slänga i dig lite matlåda ? Det är ju A & O att maten är regelbunden och inte ef 18.OO. För hälsans skull. Sedan kanske man inte är van med att äta på bra tider - men det tar sig och sedan blir kroppen beroende av klockan. Jag skakolla upp ett bra schema som du går ner i vikt av och inte får näringsbrister samtidigt. För kroppen tar upp näringsbristerna ef avslutad diet - och det är då kilorna smyger sig tbx. :)

2009-02-17 @ 12:27:46
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Jasas.se

Ja det är ganska tufft hur man tror att allt är slut och sen trollar man fram värsta middan :D

2009-02-18 @ 08:07:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0