Den som håller bloggvärden uppe idag

Anneli: Hehe det är okej, ibland är det så också. Bara jag som vill ha en ursäkt att slippa städa, haha.





Ah, det går framåt i alla fall.
Men blä, jag har verkligen ingen lust idag. Hade hellre legat på soffan och spelat Wii eller nåt. Här är det ju ändå dött. Den som håller bloggvärlden uppe idag är ju, utan att skämmas, jag. Och bara jag.
Borde varit lite pinsamt att ha så lite att göra så man kan sitta här och blogga var och varannan sekund, och klaga på dom som inte gör det. Men det faktum att jag har massor att göra egentligen, gör att jag kan säga det utan att skämmas. Fy på er slarvpottor som varken bloggar eller kommenterar!

Ne men okej, jag skojar bara.
Så farligt är det inte, men det hade varit kul om jag sluppit sitta här och roa mig själv. Oscar bara städar eller spelar. Han har inget mellanläge där idag, spel eller städ, punkt.
Vill jag pussas när han städar får jag antingen damma samtidigt eller svassa med i dammsugarvals. Vill jag kramas när han spelar får jag hänga över ryggstödet och viska gulliga grejer som han ändå inte hör för han har hörlurar på sig. Ett mellanläge, och lite alltid, tack.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Aha, men städa du idag, annars ångrar du dig imorn ;) Jag får väl blogga ett inlägg dårå ;p

2009-02-20 @ 16:59:15
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Chathrine

Nu är jag hemma, har skrivit färdigt recept och gjort klart mat, haha och ska genast göra ett inlägg elr två. en lista irriterar alltid nån! ;)

2009-02-20 @ 17:24:25
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Jasas.se

Så känns det ofta då man är hemma "själv" och alla andra är iväg.. då kan man känna sig riktigt ensam i bloggavärlda. TUR att du bloggat iaf. Hahah.

2009-02-21 @ 08:45:30
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0