Nu segar internet som bara den

Anneli: Vi köpte den svartbruna, vit finns inte i vår storlek (160). Ja det är lite rötet på sätt och vis. Fast tänker man efter är sällan en sängram/gavel exakt 2 meter lång, det är ju alltid tjockare i i alla fall huvudändan. Men denna är ju totalt 10 centimeter extra lång.

Jasas: Jaa det är den verkligen! Gillar byråerna i den serien ocksås, snyggt utan handtag och grejer! Det blev kanoners!! Skeeeta snyggt verkligen och vi är SÅ nöjda! Förutom huvudgaveln då, blöö.
Hah, jaa! Så dörren ryker nog, haha!
Och JA, det var dig jag menade med Hanna, haha!





Ja, jag sitter här och bloggar om Jasas tänkte jag skriva. Men inte bloggar om henne så att jag skriver saker om henne, utan jag skriver en stund och sen sparar jag och går ut och ser vad hon kommenterat, eftersom när jag publicerade det senaste inlägget (det mystiska) så hade hon kommenterat.

Men nu segar internet som bara den för Oscar tankar nåt spel till Wii som vi ska köra när det är klart, så då var det inte lika roligt, hehe. Men jag har i alla fall läst alla (antar jag?) kommentarer nu och ska skriva färdigt här och sen återgå till mitt korsord(!) innan vi då som sagt ska spela Wii.

Även om jag var mer inne på verkligt spel. Vi köpte ju ett set, minns inte om jag skrev, med olika brädspel och kortspel och allt möjligt, så jag är inne på att spela det. Men Oscar ville testa det här spelet, så vad gör man? Allt för kärleken, eller nåt sånt? Har jag hört?

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Åh jag älskar ju korsord!! Jag och Oscar kan spela? :P Kul att du trodde att det var jag.. du känner mig ganska bra, ändå - även om vi "bara" har en url-relation! Så gulligt ^^



Ja ta ner dörrjäveln! När fan behöver ni den liksom? Ni kan ju hänga upp ett snyggt skynke ist? :P

2009-02-08 @ 21:46:34
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Nä, en sängram är aldrig exakt, men malm har extra extra mycket ;) Vilket iofs är ganska bra, för då kanske vi får plats med en "normal" här 140 någon gång? Som bara har några extra centimetrar på sidorna :D

2009-02-08 @ 22:29:22
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0