Sjuuukt sugen på fredags gott

Haah, jag skulle lägga upp mina bilder på mitt kvällsmys men så fastnade jag med bästaste Jasas på MSN och bara glömde lägga in dom efter jag lagt in klockslagen.
Jag blev så sjuuukt sugen på fredags gott, och när vi ändå skulle ner och handla tänkte jag att det var kört. Men! Så kom jag på att man måste ju inte äta just godis, för att det ska vara gott!
Så, nu när hon påminde mig (pratade om att jag lagt upp bilder på vad vi handlat, skulle säga att jag lagt upp på detta också men neeej) så lägger jag upp dom NU!



Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Filåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååt <3



Så fint :D

2009-02-06 @ 23:18:15
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Åh, smaskigt! Jag bad Andreas köpa mjölk efter skolan, och så bad jag om en liiiten flaska schwepps ?? för jag ville unna mig det till maten. Så kommer han hem med en STOR flaska och har dessutom, snäll som han är, köpt en påse sura ahlgrens bilar och en påse werthers original till mig. "Du måste ju ha nått att äta när du är alldeles ensam", jo jag tackar! Glömde du att jag ska vara lika duktig som Jenni??? Jag har inte rört påsarna, men vetskapen om dem gör inte saken bättre... uscha! ;p

2009-02-06 @ 23:30:18
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0