Nåååde dig om du sölar ner datorn!

Jasas: Ja, tack. En super födelsedag! Något bättre om det varit ytterliggare två besökare men ja, man kan inte få allt?

Anneli: Så sett har han ju inte världens längsta karriär, men att utesluta alla bra delar kändes så korkat. Varför inte göra lite extra och visa upp det han har gjort?





Gutten morgen alle sammen!
Nu ska jag strax bege mig ner till Ica. Hade så klart glömt köpa ströbröd också, till mamma kaka, så det måste jag gå ner och köpa nu. Under tiden får Oscar börja med smeten, kan bli lite kort om tid. Den ska ändå vara inne 40 minuter, sen svalna och sådär. Som tur är kommer dom inte förän 12-tiden och man börjar ju inte med tårtan.

Men så typiskt, igen.
Jag tänkte gjort den igår men så far vi ju iväg och hämtade denna, sen ville jag ju pilla med den och sen var det förberedelserna inför kvällen (hacka grönsaker, göra dip och sånt) så det blev liksom inte av. Så jag glömde ens kolla det, så typiskt. Men men, inte mycket att göra åt. Det är ju bra när man kan dela det så ändå.

Ja, och nu sitter jag i köket.
Oscar påpekade det när han kom in hit förut. "Nu kan du surfra i köket". Ja, säg var i lägenheten jag inte kan surfa nu? Kom på igår att vi har ju ingen skrivare så när vi ska ha recept och grejer får jag skriva ner det på papper först, men nu kan man ju ha datorn här i stället.

Och jag har förvanat Oscar.
"Nåååde dig om du sölar ner datorn!!". Det är väl inte så positivt, och nån gång måste vi ju köpa en skrivare, men skönt att nu, idag slippa skriva det. Och kanske nästa gång. Beror väl på lite vad man ska göra. Men nu börjar han bli klar att börja, eller lämna toan så jag kan göra mig klar, så vi får höras senare!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Så gör jag alltid, tar med mig lappisen till köket då man ska läsa av något recept :))

2009-02-22 @ 16:55:56
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0