Min nya favoritlåt

Det här var lite skumt.
Jag minns inget mer av drömmen än att ytterdörren stod lite öppet och jag tyckte det var så konstigt. Minns inte varför eller nåt sånt, om jag ens stängde den. Sen när Oscar ska gå och "låser upp" säger han att dörren varit olåst, vilket i princip aldrig händer då vi låser så fort vi kommer in.

Så nu är jag själv igen.
Men inte ensam. Men med världens mensverk så det blir mindre roligt. Kanske ska passa på att testa min värmedyna, om den är nåt att ha? Tillsammans med min nya favoritlåt som går om och om här: Duffy - Warwick Avenue. Den är verkligen fast, me like very so much!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ser att kommentaren jag postade igår kväll inte kom med :( Minns tyvärr inte vad jag skrev heller ;p Nått om Scrubs var det iaf. För jag satt och skulle skriva ett inlägg och det hängde sig igen när jag skulle posta!! Så det försvann. Så kunde jag inte logga in, men hit kom jag, och skrev en lång kommentar men tror du inte att skiten hängde sig när jag skulle skicka den?! morrar Tror jag nämnde att vi såg klart hela Arkiv X igår och att jag blev lite besviken. Saknade den intensiva spänning som varit i några tidigare avsnitt, trodde ju den skulle återkomma nu då när allt skulle avslutas, men nej!

2009-02-02 @ 09:41:12
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0