Klarvaken och livrädd

Jaha, här sitter jag vaken nu. Vet inte vad som var verklighet eller påhittat av min lustiga hjärna, men jag vaknade i alla fall av ett bankande. Jag sa till Oscar att jag låg stelt och det var spänt i öronen, så jag visste inte om det var verklighet eller bara dunkade i mina öron. Han hade hört dunkandet, men inte på samma sätt som jag gjorde.

Jag tyckte det lät som "dunk dunk, släpp in mig, jag är påtänd och farlig" medans han säger att dom bara bankade lite på nån möbel. Låg i alla fall vaken en stund efter jag hörde ljudet, klarvaken och livrädd. Hörde massa ljud där uppifrån. Saker som gick i backen, röster och alla möjliga olika ljud. Så jag försökte få fram vad klockan var, men vi hade ingen här.

Det visar sig att klockan är 2.50. Jag blev så extremt kissnödig men vågar inte gå på toa själv för jag är så rädd att dom som tvingat sig in där uppe ska komma ner hit sen. Eller om dom ser eller hör att jag är vaken och kanske hört eller sett nåt, måste dom "åtgärda" det. Och Oscar var för trött för att följa med, så jag fick klara mig själv.

Kommer tillbaka och vi pratar om det och sådär. Låter fortfarande masa, dom pratar såpass högt att vi nästan hör exakt vad dom säger. Oscar tror dom gapar men jag tror det är tillräckligt lyhört för att det räcker att prata ganska högt och kanske upphetsat/argtt när allt annat är knäpptyst här, så hörs det ner. Eftersom det aldrig är så tydligt annars.

Sen typ skojar han och säger att vi ska ringa jouren. Och i tre sekunder var jag på väg att överväga det. Som Oscar sa, dom stör ju, och jag tyckte att farligt är det inte, men han menade på att om jag är så rädd så stör dom ju mycket. Men då kom jag på att jag pratade med pappa innan, och han hann säga att han hade jouren. Och honom vill jag inte skicka dit.

Eftersom min bild är att det är ett gäng påtända killar, ska han gå dit och säga att dom stör, ajja bajja? No way José. Lika troligt som att jag och/eller Oscar skulle gå upp och göra det. Men vi får väl se om det fortsätter fler nätter såhär, då kan man ju klaga på dagtid kanske. För man ska ju inte vakna, och hållas vaken, klockan 3 på natten.

Jag är glad bara att jag inte jobbar imorgon. Nu ligger jag i alla fall och tittar på Vänner. Tänkte se hur länge jag orkar titta (det är ju några säsonger) och man har nog sett en hel del avsnitt redan. Men kan ju vara kul att se dom jag inte sett. Och då hörde jag inget, nu när jag pausade hör jag massor. Så jag ska nog återgå till den världen, utan stökiga grannar.

Blir bara så trött på att dom ska hålla på. Det var dom jag skrev om (igår?) som höll på och lät. Då var det ju åtminstonde inte när vi sov.. Och jag tror den lägenheten varit tom tills dom flyttade in så jag vet inte vad som är normalt att låta? Jag har ju ingen aning om hur mycket vi låter till grannen under oss? Inte till nån granne, men ändå.

Ne fy jag får starta igen och försöka glömma bort min paranoia. Som Oscar sa så är det ju inte alls troligt att det var nåt sånt, varför skulle man släppa in en eller fler påtända killar? Och skulle dom komma hit skulle dom ändå inte komma in. Och jag vet det också, men har jag väl fått för mig det, och när det sen fortsätter låta, ja då är det kört, kört, kört.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja vaknar man av det så är det ju riktigt illa. Så j-a trist med folk som inte respekterar sina grannar.. bra att du iaf inte skickade dit din käre far..

2009-02-28 @ 08:40:05
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Usch, jag hatar sånt... Vi har haft störiga grannar massa gånger. Just nu är det hyfsat lugnt :) Hoppas du somnade gott :)

2009-02-28 @ 14:07:02
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Erika - Ett rop på hjälp! Lider av Fetma!

Tusen tack för ditt inlägg! Jo men bmi ska jag också ner mer. Men mitt mål är 40kg minus nu! :)



Självklart tar det tid, normalt med MINUS 0,5- 1kg/veckan ju. Så hoppas iaf nått min målvikt inom 1 år! Hoppas verkligen.



Kämpar du också på eller?



Kramar

2009-02-28 @ 14:37:14
URL: http://precioso.blogg.se/
Postat av: Anonym

gud vilken fin design :)

2009-02-28 @ 14:54:42
URL: http://meandyouu.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Meeeen, varför uppdaterar du inte för? :|

2009-02-28 @ 16:14:41
URL: http://jasas.se
Postat av: Erika - Ett rop på hjälp! Lider av Fetma!

Absolut! Bättre än inget! Håller med dej. :) Så fortsätt kämpa och hoppas du hittar viljan !

2009-02-28 @ 16:54:50
URL: http://precioso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0