Jag säger bara plagiat

Anneli: Haha okej, I see! Han är bra tycker jag också, speciell framför allt. Såg honom redan i Fame Factory. Och det är ju den låten! Jag hade lyssnat för många gånger på Johans så den kom inte fram nu, men då har så rätt!
Nej, vi kom inte ner och handlade (jag somnade) så jag får prova i morgon eller så.





Ja! Anneli är ju så bra! Jag försökte lyssna på Johans/piloternas låt men hittade inte orginalet eftersom efter två lyssningar så sjöng jag ju med i deras text, haha! Men hon visste ju precis vilken det var, och jag säger bara plagiat. Oscar tyckte hon opera tjejen plagierat nåt också, men jag kan inte säga det eftersom han sa att det var ett visst läte, och jag lyssnar inte så mycket på opera så jag kan säga det. Där emot tyckte jag den påminde om Vincero.


Hörde du inte likheten, eller vet du inte vilken "originalet" är?
Waiting for a Star to Fall - Boy Meets Girl (måste höra i refrängen)
Higher - Star Pilots

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jo, det var i FameFactory jag "upptäckte" honom också. Blev ju helt kär i denna finländare som skrev så många fina kärleksballader (Liten snusmumrik ;) Men nog passar hans röst pilot-soundet också ;)

2009-02-28 @ 21:51:33
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Chathrine

Waiting for a star to fall är ju skitbra. Jag älskade originalet för 4 år sedan då en kopia kom i techno-version. Gillade den som barn med iofs. Missade melodifestivalen - ska lyssna på dem och se jag med.

2009-02-28 @ 22:23:39
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0