Jag har ju ingen talan då jag inte röstar

Ja, jag måste ju säga det.
Vad sjutton har hänt med Melodifestivalen i år? Och då menar jag varken programledaren eller röstningen. Jag pratar om låtarna. Helt galet upp åt väggarna och inget man känner bara YEAH detta kan vi skicka! Ja, förutom Nina som åkte ut då.
Fast jag brukar ju inte se delfinalerna, kanske brukar vara så här, nån bra kanske nånstans och ett fåtal bra till finalen och resten skit. Jag minns inte, men det lutar ju åt det om det ska fortsätta så här.
Och allt vi skickar till final är småflickornas idoler. Hur vinner man med sånt? Om inte poppiga Perelli kan vinna, hur ska dom göra det? Bara för att dom är "snygga"?

Jaja, svenska folket gör ju som dom vill.
Jag har ju ingen talan då jag inte röstar. Fast å andra sidan känner jag inte att det finns nåt värt att rösta på. Men som när Caroline af Ugglas gick vidare, det kunde jag ju inte förhindrat genom att rösta på min favorit.
Eller, det hade jag väl egentligen. Men AH så snurrigt. Jag är på tok för trött för att sitta här och filosifiera. Funderar på att ta med mig lillan och lägga mig. Oscar spelar med Karl, strax klar så han kan hämta tårta. Det har han sagt i 20-30 minuter nu. Så sett bra, då blir det ju inget, haha.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Nej, jag vet inte heller. Gillade ingen ikväll. Eller ja, några låtar kan jag väl lyssna på, men ingen jag vill skicka vidare. Tyvärr...

2009-02-21 @ 23:19:53
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: PORNIE

schalgaer suxx

2009-02-21 @ 23:28:50
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0