En liten tår av besvikelse

Chathrine: Haha nej, inte egentligen. Och jag frågade ju - får skylla mig själv. Ne, men det är ju bara en omställning man måste göra att det är detta som gäller nu.
Ska kolla vad du skrev, och i affären och se om inte nåt kan gå ner! Morot och blomkål om inte annat. Fan jag blev änna sugen på det som kvällsmys, hah!





Såå, nu är hela sängen uppe.
Ska bara bäddas också, men det hinns. Blev gööör fint! Men, mööp, så kommer inte huvudgaveln få plats. Kommer en liten tår av besvikelse här. Och jag tänker då inte köpa nattdukborden som hör till "så länge" när dom ligger på 449 kronor styck! Noo way. för nåt permanent: JA! För nåt tillfälligt: NEVER!
Så vi får hitta på nåt annat.

Där emot fick vi nåt glatt besked idag:
Tyget på soffan ska vara det billigare av dom två vi hittade! Haha, annars hade vi nog fått tänka om. Men det blir i alla fall en tvåsitts med schäslong, Karlstad på Ikea, och en fåtölj till och eventuellt en fotpall. Men det är ju sånt man kan köpa till lite när som, måste man ju inte göra samtidigt.
Så det var ju lite kul, när inte sängen blir bra.

Ne, men nu är det några timmar kvar av dagen.
Ska ta och bädda och röja lite här. Tvätta sängkläderna vi haft på eftersom det (självklart) ska bytas till rena fina lakan nu när vi har fina ramen! Så antingen blir det bilder när jag bäddat, eller när jag fått tummen ur och fixat gardinen. Vi får se så länge, men det kommer, I promise!
Toodels, så länge!


För övrigt, kom jag på.
Så diffar det två centimeter för att få plats med huvudgaveln. Två små centimetrar! Hur orättvist och jävligt är inte det? Annars får vi hänga av dörren. Suck, vi får se.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Just Malm tar ju upp en del extra plats för delarna är så breda... eller vad man ska säga. Vi hade lite problem med vår ynka 120 cm säng också, för det tillkommer ju typ 20 cm på bredden och på längden bortsett från bäddmåttet.

2009-02-08 @ 18:04:51
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

TVÅ CENTIMETER? Fy fan vad jävla störigt!!!!

2009-02-08 @ 20:40:42
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas.se

OCH! JAG VILL SE BILDER NU :P

2009-02-08 @ 20:45:40
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0