Det hänger bly från ögonlocken

Anneli: Oj, mamma mia! Jag insåg inte att det var så länge sen jag hade bloggat. Förlååååt, from the bottom of my heart! Men, nu är jag här!
Jag tycker minsann han kan följa med dig ut nu, du har ju trots allt gått själv det sista så nu kan väl han också masa sig ut?

Martina: Hoppas du har/hade en bra dag på jobbet! Kram!





Jisses, jag är så trött.
Kan knappt hålla ögonen öppna. Känns som det hänger bly från ögonlocken, det ääär omöööjligt att hålla dom öppna. Men, jag ska (när jag kommer ihåg) brygga kaffe i hopp om att det hjälper. Men knappast. Jag brukar bli tröttare. Varmt och gott liksom, mm.
Så kan jag ju låtsas att jag är på jobbet?

Tror tvättmaskinen tystnade?
Attans. Vi dealade här idag. Oscar städade köket och vardagsrummet (och toan eftersom jag sa njaae, vi får seee...) om jag tog sovrummet och hängde upp tvätten som var igång nu, plus den jag ska starta efter det. Det tyckte jag var en bra deal i alla fall. Han också.
Efter lite övertalning.

Och så kommer ju liten ikväll.
Mamma trodde nån gång 18-18.30 efter middagen. Så vi räknar mest ner till det. Och städar. Man vill inte ha en liten näsvis 6½-åring som klagar på ens städning! Oh no, inte kul alls. Vad jag kan komma ihåg har han inte hälsat på oss utan att påpeka nåt med städningen.
Än så länge, än så länge I say!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Kaffe hjälper aldrig mig heller... Haha, nä, men jag vet ju att mamma läser min blogg... ;) Soppa: Skala och tärna 5-6 potatisar och koka upp i en liter vatten med en strimlad purjolök och 2 grönsaksbuljongtärningar. Koka tills potatisen är mjuk. Mixa i mixer eller med stavmixer, tillbaka på plattan och blanda i en liten burk creme fraiche. Klart! :D Hoppas det är samma som den du menar. Men den är god i vilket fall ;)

2009-02-12 @ 19:47:44
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0