We have a winner!

Jasas: Haha ja men ibland hinner man inte sånt, viktigaste är ju att man faktiskt får i sig mat. Men det gick bra och jag satt 30 minuter i sträck och mumsade. Med alla ben neråt.
Jag har socker och kanel på min. Varm. 98 utan 100 gånger utan mjölk, kanske en skvätt i slutet. Saftsås trodde jag man hade på ugnspannkaka? :O Eller vad det nu var? Hur äter du din gröt?

Anneli: Jag tror att jag skrivit det men för det betyder det ju inte att jag inte kan skriva det igen! Avatar såg vi. I 3D of course, tydligen går inte Oscar på bio längre om det inte är 3D. Där ser man.
Haha jag ber om ursäkt att du fick pinas igenom masa inlägg men ändå inte fann vad du sökte ;) Hade faktiskt glömt det helt men nu genast ska jag säga vad det var!





Jag hade totalt glömt bort där den där bilden ni skulle gissa på, ärligt. Men nu när Anneli frågade så är det ju klart att jag får komma ut med vad det var. Eller ja, jag hade ju gjort det även om jag kommit på det själv, hah! Inte bara för att Anneli frågade, men för att hon påminde mig.

I alla fall, jag som dommare bestämmer att både Anneli och Hanna får rätt på sina gissningar på gorilla och apa. Jag tänkte apa när jag målade den men dom är ju ganska lika så jag tycker absolut att man får rätt för det! Det är trots allt snart jul.

Tyckte mest det var spännande att se om det gick att se vad det var. Jag målade den nämligen på Oscars telefon. Med ett typ paint-program. Med pekinger nageln. Skulle bara rita ihop det lite snabbt till Karl och sen vipps så vart det en apa. Jag blev lite imponerad.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag tänkte att det bör ringa en klocka när du berättar vilken film det var, för jag tänkte att jag måste ha läst det! Men det ringer ingen klocka... Och inte pinas jag genom dina inlägg! :) Men av någon anledning missade jag just där du skrev om filmen. Eller ja, jag har ju läst flera gånger att ni ska på bio, iaf! ;)



Woho! Ja, en gorilla är ju en apa, faktiskt ;) Men det är ju vad du hade i tanken när du ritade som räknas. Imponerande! Jag skulle nog knappt få ihop en katt i paint ;)

2009-12-20 @ 12:12:52
Postat av: ♥ Jasas

Wiiiiih, I am a winner med Anneli! WIHO!

2009-12-20 @ 14:36:11
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0