Snart är det jul igen

Jasas: Nej, det var inte meningen så TACK för att du sa det! Ska (förska komma ihåg att) fixa det!
Det är en tavla med en motorcykel med ljus i som rör sig på däcken och "marken"! Ganska tuffig och mer prisvärd för en hundring än två!
Nej det var väl ingen storsatsning vad jag vet, jag hade ju inte vetat om den (får jag ju anta) om vi inte visste att dom spelat in den här och därför såg vi den. Inget att hänga i granen direkt, hah! Haha ne det var lite roligt, han var dessutom med mer/längre än vad mindes. Han kommer liksom in från sidan och går änna ivägen för dom som går bakom som är med och ska filmas, hah! Sen svänger dom ut lite för han sneddar liksom skärmen. Noll koll den gubben, hah!
Haha ne det roliga var väl mest att Oscar var så liten.
Vet faktiskt inte? Kan inte komma på att en exakt vara bytt namn innan. Dom har ju precis bytt ut trasmattorna som förut hette Festival men som utgick och så kom nya mattor (lite annorlunda färger) men som heter nåt annat nu. Finns säkert nån bra anledning till det, hah!
Ja hon är ju ändå som sagt vuxen. Så barnsligt och tråkigt beteende, när det ändå drabbar våra barn mer än just oss. Men förmodligen kommer dom flesta till vår avslutning för dom hade inte mailat dom i våra grupper. Men det kan ju bli lite tokigt ändå.

Tack för alla kommentarer också! Kul att du är tillbaka, har saknat dig både här och i din blogg!





Om ett tag här strax innan jul ska svärmor och Oscars lillebror komma hit och göra Göteborg. Eller ja, vi ska gå på Avatar som ska revolutionera filmvärlden (enligt SF) och visas i 3D i utvalda städer - älskar man eller älskar man att bo i/nära Göteborg så sånt är självklart? 3D finns ju inte i Västervik och våran Bergakungen är ju lite mer än deras biograf med typ en sal med 20 stolar eller nåt. Hah, ne inte riktigt men det är ju lite mäktigare här, helt enkelt.

Sen ville Oscar visa jul på Liseberg också. Eller ja, det var väl lite mitt förslag men jag tycker det är tråkigt att det förmodligen inte kommer vara snö så det liksom förstör grejen lite. Ska man så ska man ordentligt. Även om det är mysigt ändå om det är lite kyligt och mörkt men det ultimata är ju att det ligger snö och är isigt kallt. Men det lyssnar han inte på, nu har han sagt det så så är det. Jaja, det står ju kvar så kan man gå dit och få ännu mer känsla om man har en snöig jul nåt år.

Ett par månader senare, förmodligen runt våra födelsedagar om inte tidigare, kommer svärfar hit. Han ska få biljetterna hit i julklapp och Oscar har pratat med sin syster så hon och hennes kille ska vara hus- och hundvakt nån helg som passar alla. Sen om han accepterar det är ju en annan fråga, hah! Men beställer vi viljetten är det ju tråkigt om vi lägger pengarna och han inte utnyttjar det, hoppas han ser det så. Ett år ville vi ju köpa nya madrasser till honom i födelsedagspresent. Han ska ändå klippa i dom för han har en rund säng så vi skulle köpa dom billigaste på Jysk för nån hundring styck, och med rabatt sen då dessutom. Men det fick vi minsann inte, så det blev inte.

Så ska vi bara fundera ut hur julafton blir. Måste fråga mamma om hon fått frågat moster. Jag hade inte en tanke på det igår när vi träffade dom hos mamma. Vi ska i alla fall förmodligen bara träffa mamma med familj och pappa med familj. Hem till pappa och så får vi se om vi åker upp till mamma eller om dom kommer ner hit, beror på när dom ska iväg. Helt sjukt, det är snart jul! Två veckor kvar på torsdag va? Det sjuka är snart sitter vi här igen och tycker det är sjukt att julen snart är här, julen 2010,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0