När det inte blir som man tänkt

Jasas: Vi ska förmodligen åka idag så han är så snäll papi! Tihi!
Hon använder ju åtta olika oljor i massagen och bland annat oregano och nån mer som jag inte kommer på men som luktar pizza. Och det är inte lite man luktar där efter men jag får byta om när jag kommer hem. Man ska inte duscha helst på en dag efter man varit där så oljorna får värka ordentligt.
Haha ja det var ändå förra veckan hon sett "dom" så hon har nog hunnit fundera på det ett bra tag!
Ne jag vet inte, det är ju så liten och obetydlig? Fast ändå är den rätt mycket för vi har ju garderob där, typ linneskåp har jag det som, och extra frys. Där man kommer in och all kyla kommer ifrån. Vet inte varför jag inte pratar om den så mycket, hah! Kanske inte gör så mycket där annars?
Nej när jag började skriva det inlägget hade det inte kommit några kommentarer så jag svarar nuuu! Såg det nu när jag kom in att det var massa Jasas, ett inlägg och sen mera Jasas, hiiiihi!





Hmm ja, dagen började sådär bra. Vaknade 4.30 och eftersom jag var kissnödig vaknade jag till lite mer och kände att jag knappt kunde andas, varken genom näsan eller munnen. Fick gå upp på toa och snyta mig men det klobbade igen nästan direkt när jag la mig. Tog en halstablett för att det kanske skulle öppna upp men det hjälpte inte heller. Som tur var var jag ändå rätt pigg, eller inte så trött. Så jag fick gå upp.

Blir bättre och bättre men andningen är fortfarande jobbig. Trots att det varit skönt att inte ha varit sjuk på så länge så har jag känt jättelänge nu att jag har en förkylning som ligger där bakom men inte vill bryta ut. Eller ja, emellanåt blir jag snuvig och ibland känner jag av det med andningen men aldrig nåt av det som är så att det direkt stör. Mer än i morse då. Så jag är fäääärdig.

Duschade redan 6.30 eftersom jag ändå var vaken och inte hade nåt bättre för mig. Så gick vi med sopor när Oscar gick och frukosten är äten. Det är väl också lite så att jag känner att kroppen inte är helt med; jag har ingen direkt matlust. Trots att jag varit vaken så länge är jag inte ens hungrig och det är ovanligt för mig. Men nu ska jag snart bege mig så jag inte behöver springa. Dagen startar nu!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Wiih, vilket långt svar :D Tänkte ju nästan att du inte sett dom, för du brukar ju svara. Det är det som (bland annat) är kul här inne ju! :)



Men vad tråkigt att du mår såhär :| Men inte ska du väl jobba? Eller du skrev att dagen startar nu och att du skulle iväg? Hum. KRYA PÅ DIG ORDENTLIGT!!!

2009-12-10 @ 11:01:06
URL: http://jasas.se
Postat av: ♥ Jasas

Haha, jag var nog lite trött igårkväll då jag läste inläggen under. Men NU kom jag ju på att det var idag som du skulle bli masserad och ha Anton väl? :D Ja ja, jag kom på det iaf ^^

2009-12-10 @ 12:54:10
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0