Människa igen

Sådär, nu är jag människa igen.
Var in på Ica och handlade så jag kan göra middag ikväll, antingen bara till mig eller till fler om det blir så. Har inte riktigt bestämt en men ska se vad mamma svarat nu.
Var på apoteket också och frågade vad jag skulle ha för nasspray eftersom alla vanliga är så starka så jag får ont. Och som jag trott, men ville fråga, fick jag en barnspray. Det sista vi hade hemma tog slut igårkväll får man la säga, för det fanns inte tillräckligt för att få en öppen näsa idag.

Fast på Ica var det lite kul.
Eller ja, kul och kul, lustigt mer. Jag kände på mig att det skulle bli utcheckning så det sista jag gjorde när jag var klar var att kolla så jag inte missat nåt, snurrig som jag är.
Ska betala och så kommer "Köpet måste hanteras av personal". Bara att gilla läget, så sällan som det är och så snabbt det går jämfört med vanliga kön är det verkligen inget att klaga över. Var en gammal klasskompis som hade hand om det. Och jag som var tjock med snor från pannan till magsäcken fick ta i från tårna för att höras med mina "Ja", "Tack" och allt sånt.

Så nu ska jag städa lite tänkte jag.
Sen titta serier. Tankade på Oscars dator igår så jag kan se det i HD på TV:n. Har ju haft sånt på lilla datorn och trodde inte den skulle vara borta så länge så jag väntade.
Tre avsnitt Gossip Girl, tre avsnitt One Tree Hill, tre avsnitt Desperate Housewives och två avsnitt Grey's Anatomy. 7 timmar och 20 minuter tror jag att jag fick det till, på ett ungefär. Så man städar lite, ser ett avsnitt, städar lite mer, ser ett till, tar en disk och ser mer.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Jäklar, då har du att titta på :O



Jag vet inte varför - men jag blir alltid så jäkla nervös då det är avstämning! Precis som om jag skulle försöka stjäla med mig något.



Samma då man får stanna på poliskontroll, då får jag för mig att jag är full (även om jag vet att jag inte är det). HAH. Så sjuka tankar.. vet inte varför jag ens skriver ner dom här :P

2009-12-17 @ 19:47:43
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0