Hemsidor

Det är bättre att ha en dålig hemsida än ingen alls.
Jag blir så irriterad för jag stör mig verkligen på kunder som ringer och shoppar genom telefonen och när jag berättade om några samtal för Oscar skrattade han bara och frågade om det var folk som på allvar ringde så. "Jag vill ha en duk. I blått. Är det fin blå? Hur stor är den? Passar den mitt bord? Vad kostar den? Kommer den på rea imorgon elleh? Passar den mitt vita bord? Jag har blåa dynor. Är det samma blåa?"

Men nu ska vi ju fixa klädkammaren, med plastlådor.
Jag kikade både på Ikeas hemsida och Jysks (tro det eller ej men jag har inte måtten i huvudet på alla plastbackar) och det blir ganska mycket dyrar att köpa dom på Jysk, men med dom utnyttjar vi platsen mycket bättre för måtten stämmer bättre, plus att Ikeas sluttade liksom, så man tappar ju mycket där också. Men så tänkte jag ifall Bauhaus och Hornbach hade, dom ligger ju i närheten när vi ska lämna in bakmaskinen. Men, sortiment på hemsidan, vad ska man med det till?

Så det blir nog till att handla på Jysk då.
För ovanlighetens skull liksom. Men jag orkar inte stå och räkna på mått och ha mig inne på dom och är säkert med min stressade pappa och förmodligen är det i stort sett samma pris eftersom vad jag sett är det samma sortiment men på Jysk får jag ju åtminstonde personalrabatt. Så där sparar man ju några kronor. Plus om man ser hur länge man kan ha lådorna är det ju en skitsumma men man vill ju för det inte betala mer än var man behöver, haha! Ekonomisk?

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

HIH; jag tänkte skrivit "men din personalrabatt då?" men så kom det där i slutet av inlägget :D

2009-12-15 @ 13:35:54
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0