Hemligheterna avslöjas

Vi satt och lyssnade lite igår när pappa pratade med farmor i telefon. Han upprepade en del hon sa och vi bara skrattade och tittade på varandra, vad snurrar hon om nu?

Farmor hade tydligen sett pappa i en ljusblå bil (deras är grå) med en övningskörsningsskylt och vi fattade inte riktigt om det var samma dag eller nån annan dag som hon sett honom med en tjej med långt hår (Lena har kort) som rökt så hon skulle ringt och frågat om Lena bodde kvar, hah!

Så pappa sa det "Du får inte avslöja för mycket nu när både Lena och Jenni sitter här! Mitt barn jag inte visste att jag hade och min andra tjej".

Måste varit nån som var lik pappa. Farmor bor ju precis vid vägen och brukar ha koll på det mesta som rör sig där ute men hon kan ju så klart se fel också. Så kul bara, att hon skulle ringa och kolla om Lena bodde kvar. Undra vem/vilka hon trodde att han var med?

Haha ja jag vet inte, snurrigt värre men det var så kul när vi var där. Tror nästan dom pratade mer om det just än om själv julen som han ringde för, hah! Jag säger då det.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, men jag har hört att alla har en dubbelgångare ;)Andreas fick ju ett sms av en kompis en gång som undrade vad han gjorde i Herrljunga... det undrade Andreas också, som satt här hemma haha

2009-12-09 @ 17:05:57
Postat av: ♥ Jasas

Duuuu det kan nog bli väldigt fel! TÄNK vad hon grubblat innan hon pratade med din pappa, haha!

2009-12-09 @ 21:45:22
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0