Helt hutlöst!

Nej men inget biljettsläpp vid midnatt, men tio minuter över kom Oscar på att gå in på nåt typ av forum på SFs hemsida och där trodde många att släppet var klockan 7. Tack och god natt sa vi då.

Klockan 7 hade inget hänt men vid 8 - tack och lov så jag slapp sitta och vakta och garanterat hade glömt/missat så vi fick dåliga platser! Men dom gick som smör i solsken, fyra minuter över var alla mittenplatser på bra avstånd borta. Men fördelen med stor salong är att man kan sitta ett par stolar utåt och ändå se bra. Så det ska vi göra.

Det sjuka är bara att varje biljett kostan 150 spänn. Etthundrafemtio, yes box! Helt jävla galet, förr i tiden kunde vi gå på lokalbion (aulan i skolan) för 50 spänn.

Och där blev jag gammal. Förr i tiden? Det var ju inte så många år sen, 6-7 kanske? Men så var det ju inga filmer som Avatar som visades där heller, där av priset kanske. Så 20.50 fredagen den 18:e sitter vi bänkade. Lite innan eftersom den börjar då. Och så är den runt 2 och en halv timme lång. Som tur är åker vi med största sannolikhet bil in. Men nu är det klart i alla fall, bara att vänta.

Så nästa helg blir det då. Kommer svärmor och svåger hit, bio på kvällen. På lördag jobbar jag och sen åker vi till Liseberg. Och söndag jobbar jag och dom åker hem antar jag, för svärmor jobbar väl på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0