En massa tjöt

Jasas: Haha ja jag kan också bli arg när jag blir skrämd men jag var så trött och förvirrad - och chockad över att jag inte lät nåt! Haha!
Jaa, dom har jag ju gjort vanligt också, dina thekakor! Man kan ju göra själva smeten i den också, och göra thekakor sen men man kanske kan göra bröd av det också?
Ne jag hade aldrig hört nån som hade det innan jag träffade Oscar faktiskt, lite coolt.
Jag brukar också bli nervös vid avstämning, man vet ju inte om man missat nåt litet, man tar ju inte med mening men man kan ju alltid missa. Helst om man är själv och inte tänker på det eller har nån som påminner en. Jag har faktiskt blivit stoppad en gång av polis när jag körde, men jag blev faktiskt inte så nervös!





Ja, då lider denna dagen mot ända också.
Minns inte var jag slutade, får kolla det. Ja, nu är jag med på spåret igen. Ehh, ja. Oscar kom hem! Det var inte planen men så visade det sig att dom slutat två timmar tidigare än jag trott och han hade glömt sitt kort och behövde kontanter att köpa dricka för och han ville ha sin mössa när han ska hem i natt. Så det blev nån timmes mys efter han handlat och sådär, skönt eftersom han åkte vid 8 och är hemma vid 1 annars.

Sen var det bara att städa vidare.
Fick inte så mycket svar från mamma så jag tänkte att vi äter väl på varsitt håll, det var inte tänkt med jobb och hämtning och sånt som jag trodde så jag sackade lite och tänkte att vi kan städa klart imorgon. Sen frågade jag igen, för att vara säker, hur dom skulle göra och då skulle dom hit. Oops! Och hon trodde sig vara på väg snart och jag fick lite bråttom med maten. Potatisgratäng som skulle vara inne 45 minuter i ugnen så jag skulle slänga iväg den medans vi var och handlade.

Men det blev bra och jag hann.
Kom på in i det sista att jag skulle gömma julklapparna. Anton är ju på gränsen om han tror på tomten eller inte och jag tycker att kan han tro en jul till så ska han göra det! Förra året var han inne på att tomten inte fanns men jag tror inte han blev övertygad för i år verkar han tro mer på tomten. Och då är det ju dumt om det ligger massa julklappar här "Varför?" haha!

Så vi åkte och handlade det vi skulle ha.
Eller jag snarare. Luftmadrassen till svärmor. Eller ja, som extrasäng här när det kommer gäster, måste ju inte vara just till henne, hah! Och precis när vi svängde in för att köra till oss pep klockan att maten var klar, perfekt. Bara det att Anton fastnade hos kompisen han var hos för att se på julkalendern men det var bara att sätta in gratängen i ugnen tills dom kom och så åt vi. Som vi åt! Den är så nedrans god den gratängen, funkade även med laktosfri grädde eftersom mamma inte tål laktos.

Drack lite kaffe och tjötade, sällskap är nice.
Så när dom gick plockade jag undan lite mer och gjorde klart att lägga sig (alla julklappar låg i sängen med lite annat grejs) och blåste upp madrassen. Så jäkla lätt så det är löjligt. Ska lägga mig på den sen och titta lite serier, just nu har jag Hanna på MSN även om hon fick gå och titta till lille Mio för tillfället. Men sen så, för jag har ju lite att titta på.

Det blev ju inte som jag tänkte, direkt.
Jag räknade från klockan 9 att jag skulle ha att titta på till 16 om jag tittade nonstop men så blev det inte alls. Såg ett Grey's till maten och har sett ett DH och sista Grey's nu medans jag suttit här. Så jag har ju lite kvar att se så jag håller mig vaken (inte garanterat bara för att jag tittar, dock) tills Oscar kommer, när det nu blir. Han messade nyss och det lät som dom hade rätt kul? Hmm, då är det inte värt att sitta där hela natten tycker jag inte. Men han gör ju som han vill, jag väntar här så snällt i vilket fall.

Det är helt sjukt var lite nässpray kan göra!
Eftersom jag alltid fått ont av det så använder jag aldrig det när jag är förkyld men denna gången hade det varit så jobbigt så jag var tvungen att ta det och nu när jag har en light-version som min näsa pallar så är det så jävla underbart! Det märks inte ens att man är förkyld, i alla fall på den punkten. Tänk vad jag missat! Men aldrig igen, nässpray är min bästa vän när jag är förkyld. Vi 4-evvah!

Verkar inte så bra med Mio, stackarn.
Blir nog att lägga sig på madrassen. Som jag för övrigt blåst upp och ligger på för att testa den. Så ingen vaknar på golvet med ont i ryggen på lördag. Ifall det inte framgick, hah! Det låter ju i TV:n om/när hon skriver igen och snart är det dags för One Tree Hill och då vill man ju titta också, inte bara höra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0