Nya serier, tack

Anneli: Nej alltså, jag vet ju att han inte kan ha menat det så det märktes ju så tydligt att han bara sa så för att han sagt så till Oscar. Men då kunde man lika gärna varit tyst? Om nån säger till den som står bredvid mig "Vad fin du är i håret!" blir jag inte ledsen om ingen säger det till mig sen?

Sandra: Ja precis, det var ju ett fint försök men jag vet inte riktigt varför det kändes nödvändigt, egentligen? Eller så var det kanske bara mörkt ute? Haha, så insåg han när vi kom in vilket misstag han gjort?

Chathrine: Haha ja, något. Så var det här förr också, fast man kunde ju gå till ett annat om man ville det också. Nu kostar det 100 spänn att gå till den VC man valt och det dubbla om man går till nån annan. Så vet inte hur det är om man är i Kiruna och behöver uppsöka läkarvård, men som du säger så går man väl snarare till sjukhus då än VC.





Ah, jag vet inte riktigt vad jag ville, haha!
Typ svara på kommentarerna. Var inne hos Anneli och såg bilder från Sims. Blev ännu mer sugen på att spela, och dessutom tvåan som hon spelar. Men så länge musen bråkar så känns det lite jobbigt faktiskt. Plus att jag får det inte som jag vill när jag väl sätter mig, ändå.

Så nu behöver jag tips på serier istället.
Nåt roligt. Vi har tittat igenom Scrubs, New Adventures of Old Christine (Christine i Sverige), 2½ men och Gary Unmarried. Sen såg vi Reba för göralängesen. Så nån rolig serie, måste ju inte vara skratt rakt igenom men helst inget super seriöst som... ja, inte vet jag?

Har några mer seriösa på lager också.
Eller ja, främst Heroes. Sen vill jag se Fringe. Oscar vill se om Arkiv X men jag är inte så sugen. Sen har vi ju Warehouse 13. Det var nog dom jag kom på nu, förutom alla vi väntar på som ska börja igen som har uppehåll nu eller sen en tid tillbaka. Dom är ju några, dom också.

Hmm så ja, tips tages tacksamt emot.
Har försökt kolla där vi tankar serier, dom har så man kan gå igenom alla komediserier som finns hos dom men så svårt att se på ett namn eller en bild om det kan vara bra. Jag tycker det är så tråkigt att läsa vad saker och ting handlar om, haha!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag ser inte på serier så jag vet inte. Fast Andreas fick nojja på Ankliv, så den har jag sett några avsnitt av nu för nostalgins skull. Men det är nog inte en sådan serie ni är på jakt efter ;)

2009-12-27 @ 21:19:31
Postat av: Kattis

Får man fråga från vilken sida ni tankar hem serier? :)

2009-12-28 @ 00:58:47
URL: http://paksukainen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0