Det här med släkten

Anneli: Haha ja det var ju bara lite lustigt att pappas dubbelgångare också bor här. Det roliga är att chefens svåger jobbar också som fastighetsskötare, också för våran hyresvärd fast på ytterligare ett annat område och dom är faktiskt väldigt, väldigt lika så jag funderar på om det kan ha varit han. Hans tjej har dessutom långt hår. Haha, ja vad knasigt när man verkligen tror att man sett nån så var det inte det.
Haha ja men så hade nog jag också sagt.... Eller hrm, ja. Haha!

Kattis: Ja nu är det ju inte som att man inte kommer handla mer på Expert om samma vara finns på Elgiganten! Även om 50 spänn inte är mycket så när dom andra kan göra det utan att ta betalt kunde dom gott göra det också.





Det är inte lite jobbigt det känns när jag måste fråga Oscar vad hans mormor heter... Har för mig att det var nåt rätt ovanligt men ändå. Å andra sidan har jag ju aldrig träffat henne och jag har så svårt att komma ihåg namn på folk jag inte träffat. Har man ett ansikte så är det mycket lättare.

Känns faktiskt lite sjukt att vi "snart" varit tillsammans i fyra år och jag har bara träffat hans syskon och familjer. Inga kusiner, inga mostrar/fastrar, morbröder/farbröder, inte mormor och ingen alls. Det har så sett inte han heller och det är nästan ännu konstigare. Men alla familjer kan ju inte ha kalas/släktträff varje gång nån fyller år bara för att vi har det.

Så tänker jag på mamma och pappa. Dom träffar/träffade ju inte sin "sån" släkt så ofta heller. Dom bor så sett i ett annat land men ändå. Det är då det känns som vi är så extremt udda som firar alla födelsedagar men alla i släkten som kan. Det måste vara nåt fel på oss.


2 minuter senare:
Okej, inte så ovanligt förnamn men efternamn där emot. Nu ska jag skriva det på fusklappen!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Andreas har ingen vidare kontakt med sin släkt heller, fast de är inte så många. En mormor med "ny" man, en halvmoster, en faster med två barn som väl blir kusiner då? Haha. Jag träffar väl inte min släkt alltför ofta heller, men vid större händelser iaf - senast när mamma fyllde 50 då. Sen har jag iofs fått för mig att finska släkter träffas oftare och har lite mer gemenskap på det sättet... vet inte hur jag ska förklara utan att det låter som om svenskar inte har gemenskap - haha. Men jag tror att många som är invandrare och även efterkommande generationer då ändå har den sammanhållningen med "sina egna" på ett annat sätt... äsch, jag ger upp!

2009-12-09 @ 20:24:02
Postat av: ♥ Jasas

Både jag och Björn har bra kontakt med våra familjer och släktingar.. men Björns familj är ganska liten och sen min farmor dog så träffas man inte lika ofta pappas sida av släkten :C

2009-12-09 @ 21:48:35
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0