Där hade jag fel

Anneli: Haha ne jag förstår, vissa saker försvinner ibland.
Och tack, dubbla tack dessutom!

Jasas: Haha, skönt att det inte bara jag som tänker tokigt då!





Ne, det är nog inte idag heller.
Försökte ringa vårdcentralen i morse men efter en kvarts väntetid var jag tvungen att åka till jobbet. Dom hade inte samma smidiga funktion här att dom ringer upp.
Kom till jobbet och gjorde det vi skulle hinna och ringde sen upp. "Nej, men du vet, vi har telefontid 8-10 och nu är ju klockan 10 så du får ringa imorgon för vi har bara telfontid 8-10" och då sa jag att jag minsann ringt tidigare också men det var så lång kö så jag hann inte vänta!

"Ja, jo så kan det ju vara"
Jaja, ingen idé att jaga upp sig, jag ska ringa imorgon och då har hon (antar jag) redan antecknat allt i datorn så jag behöver väl bara ringa och säga att jag ringt idag.
Så jag åkte hem från jobbet 11.30 eftersom vi blivit dubbelbokade idag och jag ändå inte mådde bra. Tror att jag lite tillåtit mig själv att få vila idag och därför mår jag mycket sämre. It's all in my mind, vill jag så orkar jag men nu har jag släppt dom spärrarna.

Så blev det en del ändå, hehe.
Man ska aldrig säga att man inte orkar blogga för då blir det såhär, man fastnar och skriver ändå. Men lite orkade jag ju, det var ju tur det i alla fall.
Ska se om Oscar är sugen på lite mer ost och kex, det var mumsmums! Trodde inte ens jag gillade sån ost men tydligen, där ser man! Annars får vi kanske äta mat och det sen men ah, är man sjuk så är man. Men mat är ju så gott det också. Symptom ingen matlust = noll.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det där kösystemet är ju bara så drygt! Bättre att man får en tid då de ringer upp, så kan man ju lämna mobilnr isf.

2009-12-21 @ 19:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0