Dålig stil, Facebook

Anneli: Hehe nej i så fall hade hon nog slitit på dom ett par i taget men som sagt så gick det ju att lösa ändå. I år igen, hehe.





Vad jag stör mig! Jag har lite halvfastnat i ett spel på Facebook som påminner om Sex & the City. Eller man kan väl säga att det är baserat på det. Man ska svara på frågor, ha dialoger med dejter och shoppa. Det tråkiga är att i varje del. när man kommit upp en bit, måste man köpa nåt för riktiga pengar för att få nån belöning som gör det snabbare att gå upp i level. Svårt att förklara när man måste kunna spelet för att förstå.

Men jag tycker det är så dåligt att det inte bara är så att man får saker bättre/lättare om man betalar för det utan att halva poängen med spelet försvinner när man inte betlar. I Framville får man ju betala om man vill kunna skörda/ploga/så snabbare men man kan göra det the old style om man vill. Dom lockar alltid med "bättre" eller snyggare grejer för att man ska betala, men inte såhär.

Dålig stil Facebook, säger jag om det. Ändå kan jag inte låta bli att fortsätta. Jag är på level 11 och min kusin som fick in mig i det är på level 31 och jag vill liksom se vad som händer där, hah! Men fortsätter det såhär att förstöra spelet med att man måste betala, blir jag nog inte långvarig. För det gör jag bara inte, punkt och slut.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, det var dåligt... det ska finnas gratisalternativ så att man kan ta sig till "toppen" ändå, om så med förra årets prada eller nått - haha. Inte alls insatt i det där.

2009-12-02 @ 17:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0