Aj lajk to be nyduschad

Fast det allra bästa med att duscha det är nog att sitta och självtorka. Vissa dagar i alla fall, andra är det själva duschandet. Andra är det känslan av att bli ren. Idag är det självtorkandet. Speciellt när man inte måste rusa iväg till nåt annat utan egentligen kan sitta hur länge man vill.

Men lite tidspress har jag ändå, igår blev inget vettigt gjort men idag ska vi allt åka och köpa grejorna på jobbet och sen komma hem och göra i ordning. Nu får det bli ordning på torpet. För att inte tala om jul! Och vi har sagt vilken buss vi tar, men vem dör om vi missar och får ta nästa?

Så nu ska vi pilla i oss lite frukost och tända andra (och första, så klart) ljuset på adventsstaken. Ska även flytta den till fönstret ikväll. Klockan 18.00 tänder vi två ljus i de fönster som syns ut för att det idag är Finlands självständighetsdag.

Och messa mamma och kolla om hon hämtar mig vanlig tid, bara för att se hur mycket hon är med. Idag är vi lediga från badet för det är tävling, då är det lite obligatoriskt att fråga så va? Och nästa vecka är det avslutning, man blir lite ledsen.

Men vi har bestämt oss för att köra en termin till i alla fall. Eller vi och vi, jag har bestämt oss. Mamma hade nog aldrig funderat men det har vart en del strul och grejer i år och vi har gått där ifrån nästan varje vecka och varit irriterade, och så ska det inte vara.

Det tar liksom bort glädjen man får från barnen. Men så när en förälder frågade förra veckan om vi kommer köra på dessa tiderna och verkligen ingen annan, svarade jag att nej det är dom här tre passen på söndagen vi kommer att ha sen också. Glad.



Glöm för övrigt inte att säga vad ni tycker, här.

Kommentarer
Postat av: Marina

ja nyduschad e gött! :D



jag röstar på nallen ;)

2009-12-06 @ 10:47:55
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: ♥ Jasas

Vad är det mer som gjort er irriterade på badet? :| Så trist då det är så.. ni har ju haft det så roligt tidigare juu!



Jag ska strax duscha för att få den här renhetskänslan.. men jag älskar också att självtorka! Alla grejerna är liksom bäst, fast på sitt egna lilla vis. Enligt min smak iaf :D

2009-12-07 @ 21:04:38
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0