Fy bubblan vilken dag!

Ja, dagen fortsatte faktiskt bra.

Jag och Oscar har en grej som vil hållt på med i år och dar och i korta ord är det att man ska vara först med att skicka ett SMS när nån av oss lämnat lägenheten. I morse skulle Oscar fuska för att vinna. Men så tappade han den när vi stängt dörren så jag vann ändå. Mouahaha!

Dessutom hade inte mitt månadskort gått ut än så jag slapp betala för att åka till jobbet - och hem sen. Det om nåt är flyt och tur, så det tackar vi för.

Gick skitbra att öppna och allt och dom första timmarna byggde jag och Rebecca en ny soffa. Vi har fått in en bygg-din-egna-soffa-soffa men vi hade dock bara en del av varje, HAH! Blev inte mycket att bygga av så det blev en liten soffa men så ser man ju i alla fall vad det är och hur det ser ut.

Och dom övriga delarna stod på lagret, på en pall som såg ut att säga "Hej, kom och kör ut mig med trucken" vilket jag tog mig mod att göra, JIHA! Har ju inte kört på evigheter så det var lite nervöst, men gick grymt!

Och sen har jag monterat en ny, jättesöt byrå. Flöt på bra med en miss men eftersom den var så grymt bra uppbyggd så var det lätt att fixa misstaget, GÖTT! Och så hjälpte Carina i slutet för hon slutade "hitta på" saker att göra för att slippa hjölpa, haha!

Dagen har flytit på grymt och jag fick en heldag imorgon också. Sen kom jag på bussen hem och Oscar säger att vi inte har nåt varmvatten. Där gick det ju inte så bra för mig.

Men Farmville har gått bra, maten var god och om en stund ska vi nana tycker jag. Och jag tycker att man kan kalla den här dagen fy jävla bra! Inte ofta jag känner så om dagar men idag har allt faktiskt flytit min väg och dom små mesförsöken att gå emot mig, känns som en fis i rymnden.

YEAAAAH!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0