Sova?

Jaha, så vart jag ensam igen. Inte för att det gör så värst mycket men bara att jag är det. Äh, snacka blaj i nattmössan.

Sovit kan man nog inte påstå att jag har gjort i natt. Tog ett bra tag innan jag somnade. Som alltid när jag är sådär trött och Oscar sover så ligger jag och lyssnar på ljud och ser ljus så jag måste öppna ögonen hela tiden för att kolla så det inte är nån här. Vad jag vet har det aldrig varit det, men man kan ju aldrig vara helt säker.

Sen har jag sovit så lätt så jag har vaknat av minsta vink Oscar gjort. Och minsta vink jag gjort också, för den delen. Känns knappt som jag sovit nåt alls. Mer än den timmen från att han gick upp till att han väckte mig. Eller halvtimme eller nåt? Jag sov väldigt gott där i alla fall, och var svårväckt.

Hatar när det blir så. Det är en sak att inte kunna somna men när man nästan bara ligger i dvala istället för att sova, då är det inte det minsta roligt. Men, kanske somnar gott och lätt i natt istället då? Och inte i eftermiddag.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, nä, du får allt kämpa för att hålla ögonen öppna, annars blir det bara samma sak inatt igen :)

2009-08-27 @ 09:51:54
Postat av: JASAS.se

Men fan vad jobbigt :/ jag vet ju hur det är att ligga och blinka / titta osv. Men då Björn ligger bredvid så räcker det att jag bara har någon som helst kontakt med honom (min fot på hans, ett finger mot hans axel) osv, så känner jag mig trygg..



Men är jag själv så är jag lip(!)rädd. Ska stå lip - som i lipa :P

2009-08-28 @ 23:06:50
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0