Segare än segast

Anneli: Men åh, tack! Nu strålar jag som tomaten, hah!

Marina: Usch då, hoppas det känns bättre snart då!

Jasas: Njae jag har inte sett så många men tycker dom är kul så vi bestämde oss för att se alla. Eller ja, dom har ju hållt på i lite över 10 år så några har men ju sett och glömt.





Ne men blah! Så trött jag är och tänkte bara slänga in ett litet inlägg men så segade blogg.se värre än värst så jag har nog suttit i 20 och försökt komma in, få läsa era kommentarer och sen komma hit till att skriva.

Och jag som sen lite innan halv suttit och känt mig stressad för vi har en timme kvar att se och tänkte se färdigt. Men om en timme är klockan 22 och SÅ sent är ju inte det, hah! Men jag hade liksom riktat in min på 21.30 men så går det ju att pausa. För trött, det är jag. Och imorgon är det heldag.

Minns inte ens längre vad jag tänkte skriva nu. Var på Ica förut och en gubbe fick självscanning och blev sur för att det tog sån tid. Men vad hade det inte tagit om han behövt handla "vanligt"? Och... ja, alltså han fick utcheckning. Och dit är det ju inte ens kö så vad fan gormade han om liksom?

Det lustiga var att han handlat hos oss också och ja... Han... Nej, man ska inte säga så. Men jag blev inte så förvånad att han ställde till med sånt liv, för en sån sak.

Nu säger jag tack och god natt, faktiskt! Tack och god natt!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Ja ni måtte ju tycka dem är roliga eftersom ni ser på dem, det har du ju rätt i :P Jag får panik då dem visas på tv:n, haha.. jag och Böna får nästan lite ångest :P Vi är konstiga, jag vet!



Sov gotti!

2009-08-31 @ 22:38:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Han är en sur en, helt enkelt! :)



Sov så gott!

2009-08-31 @ 23:27:40
Postat av: Marina

hoppas du sov gott och hade en bra dag KRAM

2009-09-01 @ 20:22:23
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Men vad fan är det här? :( inga inlägg. Blubb. Skyller på jobbet. SOV GOTT!

2009-09-01 @ 23:33:08
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0