LIte morgon babbel

Jasas: Awh, jag skulle "skällt" på dig för du skulle ju nana när du kom hem men bara för att du är så söt så slipper du skällningen! ;)
Mja, det är ju öppning-stängning sen finns det ju dom som går 8-19.15 eller längre om det är så. Jag är glad att det händer extremt sällan att jag går sådana dagar. Nästa måndag är det dock 9-19.15 men aj fix it!
Jaa, jag tror också på bananerna. Det liksom gjorde det hela. Hah, tack det är jag som lagt opp.
Jag ska gå ut och kolla exakt när det var, vänta. 2002 så jag var 13 så jag hoppas jag såg lite yngre ut, hihi.
DU! Jag tänkte precis samma sak när jag såg bilden! Men så kändes det så domt att säga, men dom är lika!
Haha ja jag freakar inte på "Du är som en groda utan ben - hopplös" så det måste nog vara hela meningen "Jag ska hoppa som en groda" haha! Om man nu ville säga det nån gång.





Ja se god morgon på er andra också!

Här sitter en som sovit extremt dåligt i natt. Av nån anledning kände jag för att berätta om min jättehemska dröm för Oscar, precis när han var i mellanlandet till att somna. Och det var en av dom värsta drömmarna jag kommit ihåg och sen berättade jag om en gammal dröm som jag mådde dåligt över.

Sen somnade han. Och jag låg där och mådde piss när jag tänkte på allt det där. Så jag fick titta på TV för att få ro på tankarna och det gick bra. Så jag la mig och somnade.

Tills jag drömde en ännu värre dröm i natt. Helt sjukt och äcklig och det var nästan så jag funderade på att gå upp klockan 4 för jag var så rädd. Var och kissade och hade en sån olustig känsla hela tiden, huga. Den drömmen satte sig verkligen.

Tänkte se på film på DVD:n om det inte kom nåt på TV:n så jag laddade ur Bernad & Bianca - för det skulle vara för läskigt. Satte i Happy Feet istället, puh.

Men jag fastnade i nåt engelskt auktionprogram som var lite spännande och roligt. Där fick dom träffa en av dom tre experterna, som la ett bud. Sen fick man förhandla om det var så, eller ta budet eller säga nej tack och chansa på auktionen.

Dom flesta som jag såg som gick till auktionen fick ungefär samma pris där som experten erbjudit men när man räknade av dom 25% som auktionen skulle ha så hade dom förlorat några pund.

Lite småtöntigt program på ett sätt men lite spännande på ett annat. Lugnt och fint att se när man är rädd, i alla fall. Och det var ju huvudsaken. Och så var det dessutom ingen reklam (trots att det var TV4+). Det var ju avbrott för den engelska reklamen, men det började direkt igen.

Så nu ska jag sätta fart. Ska äta lite och göra mig i ordning för jag ska åka med på Antons kalas. Han ska ha golfkalas så det kändes lite kul så jag kände att jag ville faktiskt vara med på det idag!

Hoppas bara vädret är lite bättre, eller att det åtminstonde bara småduggar så man kan vara ute ändå. Om föräldrarna tänkt till och klätt barnen med sånt som klarar sig i regnet. Och Anton är SÅ taggad! Ska bli så kul. Han fyllde ju ändå i juni, liksom.

Och tydligen hade alla föräldrar varit lite småsugna, och kanske rent av önskat att dom skulle få köra så dom kunde vara med, hah! Men då har dom ju nåt att hitta på hela familjen sen.

Ne, om jag skulle dra mig. Blir lite tomt här idag då för vid 10.40 går jag härifrån, är hemma nån gång vid 14 och då ska vi handla och sen åkver vi ju igen 16.40 till baaaadet! Och är hemma runt 20 nu eftersom vi kör tre pass denna terminen. Men så har ju dom flesta att läsa sen igår kanske. Förutom stackars Hanna då.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

HAHA, ja stackars mig :D Hjälp, jag glömde jag vad skulle kommentera. Hum.



JO! Usch och fy då man drömmer sånt. Och att Oscar bara somnade, det har Björn gjort också - då han "slumrar" och man får för sig att berätta något sådant. Så ligger man där själv och bara.. jahopp?

2009-08-30 @ 22:25:17
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0