Kalas och flytt

Ja min dröm då, helt sjuk var den. Passade på medans jag somnade så gott då Oscar gick upp.

Pappa hade flyttat tillbaka till våran gamla lägenhet och det var som i början, innan han byggde om så jag hade mitt rum där nere. Och så skulle vi dit. Minns inte riktigt varför, men det blandades liksom ihop med en dröm som jag hade för länge, länge sen som också var där. Men ja.

Jag hade sett på TV eller kanske lyssnat lite musik där på kvällen. På morgonen när tidningen ligger innanför dörren så sitter det en lapp instucken, om att vi har stört. Och jag blir så sur och undrar vem fan som anmäler istället för att komma och säga till. Och vi hade inte ens högt ljud?!

Så ska jag ut och göra nåt och möter en granne. Vi pratar lite och sen nämner jag störningen och han menar att det nog är grannarna brevid oss. Dom som fått bebis (-VA?! Har dom fått barn? -Ja, men det var ett tag sen. -Undra om hon inte var gravid när vi bodde här sist?) men dom kunde ju ändå kommit och sagt till. Kom några andra grannar och sådär och alla sa att dom bredvid oss liksom förstört stämningen nu med sitt gnäll.

Och så var dom inte när vi bodde där sist. Dock minns jag inte vilka dom var, men det var några vi kände på riktigt. Fast som kanske inte är såna i verkligheten, jag minns inte.

Sen skulle vi i alla fall ha kalas för mig som fyllt/fyllde år. Trots att det inte verkade vara så värst vinter, men ja. Då hade pappa bjudit in en tjej jag inte sett på år och dar men som är året äldre än mig så vi har liksom "följts" genom skolorna och sådär. Och hennes kille, som hon var tillsammans med sist jag såg dom i alla fall.

Massa konstigheter med att dom skulle hitta dit och dom hade med sig nån mer och jag satt mest inne på mitt rum. Eller jag sprang dit för att göra nåt och alla liksom väntade på mig. Helsnurrigt.

Det roliga är att jag låg och tänkte på lägenheten innan jag somnade och störningarna är väl inte så konstigt att dom förföljer mig. Men resten vette katten, hah! Kan säga att jag var något förvirrad när jag vaknade. Hände en del mer som jag inte direkt kommer ihåg nu, bara snurrar runt.

Kommentarer
Postat av: Marina

tack för din fina kommentar.. <3

2009-08-27 @ 13:26:26
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Men visst fan är det väl grymt med drömmar? :O Jag förstår inte hur man kan drömma (som du t.ex gjort här ovan) om vissa saker? Hur fan får man ihop allting? Coolt att du kom ihåg den, dock, och delade med dig av den till oss - såklart :))

2009-08-28 @ 23:10:03
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0