Jag är så nöjd

Mm-mm, det är jag verkligen. Jag ligger på mage i soffan, med några kuddar under hakan och datorn framför mig och har det bara allmänt bra. Ena benet lite upp och ut och lite luft som fläktar ibland.

Jag har en av världens underbaraste män vid min sida, i vått och torrt. Det är inte mycket vi kommer överrens om, men det är inte mycket vi inte kan enas om. Han finns alltid här, vad jag än gör eller vad jag än inte gör. Jag vet inte vad jag ska behöva göra för att skrämma iväg honon - måtte jag aldrig komma på det heller!

Jag har en så otroligt söt lillebror så det hoppar i magen på mig när jag är med honom. Resten av familjen går inte av för hackor heller och dom jag tycker om, älskar jag verkligen. Resten, bara är där.

I två burar bor det två chinchillor var. Dom skuttar, hoppar, äter, dricker, busar, stökar och leker. Och jag vet inte vad livet skulle vara utan dom. Ibland blir man så hopplöst trött på dom, men en sorgsen dag räcker en blick eller ett litet snabbt samtal och så är jag back on track och med hjärtat fyllt av kärlek och glädje.

Jag är så glad för allt jag har! Livet kunde varit bättre, helt klart. En bygel har fastnat i tvättmaskinen, vi vill ha nya möbler, jag behöver loosa fett, framtiden är oviss. Men, det kunde varit fan så mycket värre!


Tack för att ni finns, alla ni - stora som små, håriga som släta - som förgyller mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Härligt, härligt! :D Man har en förmåga att ta mycket bra för givet ibland!

2009-08-09 @ 23:17:56
Postat av: JASAS.se

Vilket härligt inlägg! Och tack för att du också finns, för visst fan tar jag åt mig av tacket ;D

2009-08-10 @ 21:36:33
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0