Hur var det med håret?

Anneli: Jo det är klart det blir lite annorlunda när man får allt samlat så :) Jag kände bara att när det var 2007-2009 "Varför bara den tiden?" "Jo, för jag hade inte annat" :p Ne jag vet inte, får fundera mera!

Jasas: Det är nog mest att jag vill lägga mig med honom för att sova med honom och myset innan. Plus att jag inte gillar att lägga mig efter när han redan ligger och snarkar för då känner jag mig så ensam :p Vill han sova så lägger han sig, hah!
Haha jag tror faktiskt dom var i Australien? Dom var på asiatiska restaugraner, men poliserna lät som dom var från Australien men jag vet faktiskt inte.





Ne, om man skulle ta och svassa in på toaletten. Pälsen ska av så jag kan gå ut i leggings om en stund. I såna lägen önskar jag lite, lite, liiite att jag var kille. Bara dra på sig kortbyxor och knalla ut.

Bara för det så blir jag så fundersam, hur gör man typ i Afrika? Inte för att jag studerar deras ben med förstoringsglas om jag ser en bild, men jag tänker ju att dom bär saker på huvudet då borde man ju reagera på hår under armarna? För jag tänkte sagt att det var ett sånt I-landsproblem. Men kanske inte bara?

Rakar man sig över hela världen? Så klart att inte alla i Sverige gör det, men många(?) och är det lika "vanligt" i alla delar av världen? Eller finns det nånstans det anses fel eller fult att raka sig?

Varför är inte Oscar hemma när man behöver honom? Inte för att jag tror att han vetat detta, men han vet det mesta andra. Förutom saker om sin bror. Som varför han heter som han gör på WoW, varför han är den gubben han är och sånt. Men i alla fall, hår? Nu kan jag ju inte släppa det, hah!

Typ eskimåer? Samer? För mig är ju liksom världen Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Ryssland, Estland och Polen. Australien också. Det var liksom dom länderna jag kom på nu.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Att du inte reagerat på svarta kvinnor som bär vatten på huvudet, beror nog på att de som bor närmare ekvatorn är smartare än oss och klär sig i heltäckande kläder. Därmed sticker inte tofsar ut i armhålorna. :) Sedan är ju kroppsbehåring ett skydd emot kyla/värme. Att raka sig är ju en västerländsk skönhetsgrej som de som efterapar gör. :) Skönhetsidealen varierar. Såsom i Afrika och sydamerika där stor rumpa är sexigt och i Indien där långt rosendoftaden hår är vackert och hennatatueringar tsm med massor av guldsmycken.



...det är tur att man inte lider av kraftig kroppsbehåring, så det är lite att raka bort. ;)



2009-08-26 @ 16:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0