Fördröjning

Chathrine: Ja, det var lite så jag tänkte men samtidigt har dom ingen bra kamera, och dom fotar aldrig med den, och har förmodligen bilder själva innan dess för då använde dom den. Och jag har själv inga bilder på honom från tidigare, och dom har bara såna "riktiga" i album. Så det var ju det alternativet jag hade. Så typiskt för det kändes skitbra innan, sen när jag satte mig så blev jag så tveksam, hah!





Goddeligoddelimorgon!

Lite joddel så här på morgonen är väl aldrig fel? Känns lite avigt att jag är vaken, duschad, äten, påklädd och klar med alla bloggar, och klockan är inte ens 9 än. Och jag har inga andra planer med än att städa och tvätta idag.

Men, så är det. Ville ha lite tid och mys innan han försvann till skolan. Dessutom somnade vi så tidigt igår. Oscar hade tänkt titta lite SG1 innan han somnade, men jag ville mysa så han bestämde att vi skulle sova. Då var la klockan 21.30? Pratade lite och i morse såg jag att 22.12 hade jag fått meddelande, men det har jag inte hört.

Men han behövde somna så tidigt så han kom upp lättare idag. Jag också, för den delen. Men man känner sig ju som en pensionär, hah! Nu kan vi ju dock inte störa nån om kvällarna i så fall. Om vi somnar innan det ska vara tyst.

Hungrig är jag. Åt bara yoghurt och müsli men ingen macka till frukost. Får se om jag stoppar nåt mer i magen innan lunch, inte omöjligt. Ska skriva shoppinglista också för idag måste vi komma iväg och handla. Ska sätta mig och bröta lite i kontona också, tänkte jag nog. Det är ju den tiden igen, suck. Så tråkigt.

Det är verkligen nåt jag hatar att göra och får gärna Oscar att göra det om det bara är möjligt. Blah. Vet inte varför för så värst komplicerat är det ju inte. Jaja, sluta fördröj nu och gör bara, kvinna!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Isch för bröt bland konton :p

2009-08-26 @ 12:41:26
Postat av: JASAS.se

Ja 21.3O är faktiskt riktigt imponerande tid att gå och lägga sig. Du är verkligen snäll som lägger dig samtidigt som Oscar, eller så vill du väl bara somna "med" honom. Men ändå :)

2009-08-26 @ 13:16:23
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0