En hel del

Marina: Jag kan inte direkt säga att du "måste" åka dit eller vad du ska dit och göra (jag är egentligen superdålig på vad man kan titta på eller göra när man är där) för det som drar mig är ju släkten och stugorna. Och det är väl framförallt det jag hade velat att alla kunde uppleva; fridfullheten och att sova ett stenkast från sjön, springa ner till bastun och slänga sig i vattnet. I övrigt vet jag inte om landet är så värst bra, hahah!





Dom är inte så snabba dom där, hemma hos min mamma. Hon har en inte allt för ny mobil så den kan bara ta emot ett visst antal SMS, sen är det fullt och inga nya kommer in. Därför lånar hon Oscars gamla som kan lagra tusentals meddelanden, så nu ska hon se om hon vill ha/låna den mer på riktigt.

Bara det att under helgen har den ena mobilen varit full i inkorgen, den andra har förmodligen varit avstängd av nån anledning och jag fick bara leveransrapport när jag skickade till jobbmobilen. Sen ringde jag hennes vanliga och efter en stund damp det ner leveransrapporter och sen ringde hon.

Inte för att det var det jag skulle skriva egentligen, men ändå. Det jag tänkte på var att jag pratade med henne för 35 minuter sen och då skulle dom greja lite och packa ihop sig och komma ner. Men jag har inte fått nåt samtal att dom är på väg så vi kan komma ner och mötas? Än är dom inte på väg.

"Är det någon tid som passar er mer eller mindre bra?" frågade hon. Njaa, vi ska ju spela Bingolotto klockan 19 och innan dess tänkte vi ta ut odjuren och städa, och att han kunde vara med på det. Så då skulle dom bara packa ihop sig men jag vet inte. Dom kom på nåt annat att göra, kanske?

Dom hade tydligen tänkt att alla skulle komma med och spela Bingolotto här, men Anders hade fått nåt vajsing med sina fötter så dom svullnade tydligen massor så han ville ha dom högt. Inte för att man inte kan ha det här, men jag förstår honom så mamma skulle köra ner Anton bara. När dom var klara. Sa hon.

Och så börjar jag bli hungrig. Ska nog börja med maten strax också. Vi ska göra Hannas Karibiska kokoskassler. Fast på vårat eget lilla vis, som vanligt. Och med kyckling och bacon idag faktiskt. Kände för att prova nåt nytt och med kyckling kan det ju bara inte bli fel. Så det ska vi göra.

Råkade dessutom, i jakt (nu, sex minuter efter jag började på inlägget, ringde hon. Så 40 minuter tog det bara) på receptet snubblade jag förbi ett annat. Ajajaj, nu måste jag nog göra sådana också för det lät bara så himlans gott! För ananaspajen kan jag ju se mig i stjärnorna efter, säger Oscar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0