Dagen dagen

Ett fack kvar och det som inte är inne ska tillbaka. Och det som blev av med sin plats ska väl ha en ny då. Men det känns skönt. Bara det uppe på som är bomben fortfarande men det klarar inte min näsa. Dammet yr och där är det värst. Men det är inte lika jobbigt som allt annat så det kan jag leva med ett tag till.

Ja, ne om man skulle försöka samla krafter till slutspurten också? Oscar är ju hemma om en timme och då får det gärna vara klart. Ska bli spännande att se om han ens ser nåt, hah!

Sen ska vi faktiskt hämta Anton också. Han ska sova här tills imorgon. Ikväll skulle mamma iväg med jobbet så hon bad oss sova där så Anton inte behövde vara ensam när Anders skulle hämta henne i natt. Men jag tänkte att han kunde ju lik väl vara här? Hon skulle ändå upp och iväg imorgonbitt också, så.

Men det verkar inte som vädergudarna är på min sida för det blåser och är grått på himlen. Jag som ville att vi skulle kunna vara ute och leka. Inte bara sitta inne hela dagen. Men men.

Kanske skulle passa på att ta ut odjuren när han är här. Han tycker det är så kul och det var länge, länge sen han fick vara med med dom ute. Och så får jag lite hjälp att hålla koll så inte hela köket blir uppätet. Lite lättare när man bara behöver hålla koll på två, men ändå. Tugga inte sa jag, tugga in då! Snälla?

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Dem är ganska så snabba, va? :O Har för mig att dem ser snabba ut inne i sina burar, men det kanske dem inte är "på golvet"?

2009-08-28 @ 23:17:48
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0