Så tänkte jag då, så tänker jag nu

Jasas: Tänkte sagt att då har du missat nåt, men vi hade nog inte känt samma sak? Bara åka dit är kanske inte så kul, men då träffar vi släkt och det är ju kul för mig. Men sen bara grejen att sitta vid sjön och känna lugnet, där hade vi kanske känt samma. Jag trött-snurrar, men jag kom på att jag ska sluta säga till alla att dom måste åka dit om dom inte varit där för jag har ingen aning om vad man ska göra eller har missat, det är ju bara mitt hjärta som vill vara där.
Och det var ju lustigt med kategorierna, hehe. Jag fortsätter väl så länge jag orkar, eller då jag orkar, att flytta redan skrivna inlägg. Kul att ha ordning i framtiden.

Anneli: Här blixtrade det också vid den tiden, men jag såg bara en gång och då var det långt, långt borta.





Jag kom att tänka på det nu när jag svarade Jasas. Hon sa att hon aldrig hade varit i Finland. Och förr sa jag alltid till alla som inte varit där att dom måste åka dit! Som tur är så fick jag aldrig motfrågan varför, för det hade jag aldrig kunnat svara på. För att jag trvis där? Öh?

Det är lite sjukt egentligen för jag har alltid tyckt att det varit mysigt och kul att åka dit och sen minns jag inte hur det blev, men jag började kalla det hemma. Och då fick jag skit för det och jag var typ larvig som sa/kände så. Då blev det att jag var tvungen att känna så ännu mer, och nu är det hemma.

Jag tycker ju fortfarande denna lägenheten är hemma, precis som Oscar tycker att Västervik är hemma till viss del. Nu jämförde jag fel, men ändå. Vi båda bor i denna lägenheten och detta är vårat hem. Men han har Västervik och jag har Finland som är hemma. Så menade jag.

Men jag längtar i vilket fall efter att få ta det lugnt och må bra igen. Det var på tok för länge sen. Sen får alla andra åka dit dom känner sig hemma och där dom mår bra. Men mitt hjärta är hemma i Finland och det är där resten av mig kan koppla av och glömma allt jobbigt och bara må bra.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Är det dyrt att åka till Finlandet? Annars tycker jag att ni snart ska åka dit?

2009-04-28 @ 13:49:42
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag har varit i Finland en gång och det var supermysigt! Vi bodde hos min gammelfarmor (som tyvärr har gått bort nu) utanför Turku. Var i Muminvärlden i Naantali bland annat. Vi åkte också till pappas födelsetrakter i Suolahti, och hälsade på mammas morbror med familj i Äetsä.

Jag känner inte den släkt jag har där, och de pratar ju finska, vilket inte jag kan, så det är inte superkul att åka dit själv. Men jag skulle gärna vilja dra med Andreas till Helsinki, det är en stad jag vill se. Gärna när hockey-VM spelas där också :D

2009-04-28 @ 14:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0