De sista timmarna

Jasas: Hehe ja det är inte bra med för långa inlägg så man måste ha papper och göra anteckningar om vad man ska kommentera :p Men tack, du är go också!





Jaha, nu är kvällen här. Först tänkte jag att det är ju inte så farligt och sen kände jag efter och då blev det så jobbigt så det är inte sant. Han hade dessutom sagt fel om tiden så 04.41 går bussen imorgon bitti. Gäsp?
Typ fem timmar tills han (vi?) ska gå upp och sex timmar tills han åker, buhu.

Det värsta är att jag funderade på att vara uppe tills han ska åka, och sova när han inte kan prata mer. Men då blir det ännu mindre sömn och jag lär vakna när el-gubbarna kommer och det är inte så kul.
Fördelen är ju om jag är trött imorgon kväll somnar jag förhoppningsvis lättare.

Så det blir la till att nana strax. Han ska ha packat klart innan vi lägger oss så vi vet att det är klart. Sen är det ju vanlig natti dags, förutom att man måste somna direkt då. Det är en till anledning till att jag ska sova nu.
Tänk att missa det allra sista myset? Det går ju bara inte!

Så jag får väl låta andra datorn vara på, håller på och lägger in bilder på Bilddagboken (läs och häpna) och fortsätta med det imorgon. Har en hel del projekt i min ensamhet, allt för att inte somna.
Man kan ju alltid ringa Malin också, och prata bort några timmar om det är så.

Ne, jag säger natti natti här så får vi se om det blir nåt mer här och nu eller när det blir igen. Jag vet bara att det blir igen. Ska mycket till för att jag aldrig någonsin ska blogga igen, haha!
Natti natti och hoppas ni alla får en go natt och sover gott!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

.också kan man ju ringa Jasas också, för första gången, och babbla på OCKSÅ :P

2009-04-21 @ 22:23:57
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Åhå, ännu fler bilder?? Natti natt :D

2009-04-21 @ 23:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0