Babbel bubbel

Jasas: Nej, inte jag heller men efter "tipset" fick jag kolla och blev så berörd.

Chathrine: Usch då! Då har du erfarenhet, eller vad man ska säga, på nära håll då. Sjukt är det!





Nu är vi hemkomna, allesammen. Ja, vi två som varit ute. Trollen får ju inte vara nån annanstans än i buren (eller ute här hemma) så dom räknas ju inte riktigt så. Faktiskt.

I vilket fall har vi varit hos pappa och fixat Lenas dator, för sista gången sa Oscar. Den är nere för räkning och han tycker det är så meningslöst att gå dit och fixa dom felen. Är liksom inget att göra nåt åt, som jag fattade det, det kommer tillbaka sen ändå. Och eftersom hon är inne en gång i månaden (räkningar, ja) kan hon lika gärna göra det på pappas dator.

Sen gick vi vägen om Lidl och handlade lite gott. Och gott som i chips och dip, godis och dricka faktiskt. Och lite baguette också. Så länge sen vi gottade till oss här hemma så.

Och så åker han ju faktiskt på onsdag morgon, före klockan 6. Så imorgon kommer han lägga sig tidigt så det blir inte möe med det. Så vi ska se Pianisten ikväll. En film om Andra Världskriget som dom sett i skolan men som Oscar missat och som jag sett (i skolan) och har för mig jag tyckte var okej, så vi slår två flugor i en smäll. Eller tre?

Ska bli mysigt i vilket fall. Och uschanna mig så åker han snart. Känns mindre kul. Tidigt jävla onsdag morgon till fredag morgon. Så hela två nätter all by my self.

Jag kanske är larvig och/eller mesig, men saken är den att jag har nog inte spenderat en natt själv i denna lägenheten. Så det var minst ett år sen sist han inte var hemma. Vi funderar och tror att det var sommaren -07 han var själv i Västervik och då var han nog borta tre nätter. Skulle varit söndag-fredag men jag tvingade hem honom på onsdag, haha!

Sen han flyttade hit augusti -06 har vi nog inte sovit ifrån varandra mer än en vecka? 4-5 dagar kanske? Så då blir det ju så konstigt när han är borta, när man inte ens är lite van vid att sova ifrån varandra.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Ja jag förstår dig för det var ju inte längesen som Björn var iväg här 3 dygn (2 nätter), som du vet. Inget vidare inte..

2009-04-20 @ 20:09:38
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Nej, och jag har ju hela sommaren att se fram emot, massa ensamma nätter. Fast jag vet ju att han är istan iaf, och får ju umgås hyfsat med honom på dagen.

2009-04-20 @ 22:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0