Riktigt fint solgalsögons väder!

Annika: Haha okej, det måste verkligen vara meningen att man ska handla mycket där då, hah!

Chathrine: Hmm, jag skulle nog aldrig få med mig Oscar på att gå med ryggsäck så :p Och det vi går är inte så långt, det är snarare bussen som är problemet. Är max fem minuter till och från alla bussar.

Jasas: Jo många bäckar små tänker jag (med 10-15 kronor billigare/dyrare) men för att slippa extra bök så kan det vara värt det. Därför är det ju bra om vi kan komma iväg en gång i månaden och storhandla, så löser det ju allt :)
Och ja, öronvärken är bättre idag också, tack!

Anneli: Hah ja, kollade upp sen och dom var tydligen nåt försäljningsföretag så han ville väl sälja nåt TV-paket till mig men gick inte till Gotnet, eller nåt? Onödigt trevlig var han i alla fall, haha!





Ser ut att vara världsgott väder ute idag. Nästan så jag funderar på att strosa ut en stund sen, innan jobbet. Men då får jag bege mig in i duschen snarast, så jag inte stressar sönder sen.

Åker inte förrän strax innan 15 men så ska det ätas och allt sånt innan och jag stressar gärna mer än nödvändigt så vi får se. Annars är det ju ljust när jag kommer hem! :D Om jag orkar gå då, kanske.

Annars får jag ju använda mina nya, snygga solbrillor idag. Bara för den sakens skull skulle jag kunna tänka mig att gå ut nu, hah. Jag fick inte ha dom igårkväll när det nästan regnade.

Kommentarer
Postat av: Marina

hoppaS DU FÅR EN FIN DAG!

2009-04-01 @ 10:57:49
Postat av: Marina

Oj hehe.. caps lock...:)

2009-04-01 @ 10:58:27
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: chathrine

Då är han faktiskt riktigt töntig tycker jag! Man ska spara på ryggen, den är inte utbytbar! Hade Ni bil och bara skulle bära kassarna ut i skuffen via kundvagnen, så är det annan sak. Vi tar bussen då vi storhandlar med (om vi inte cyklar) och bussen går utanför vårt hus och stannar utanför Ica. Sen får man händerna fria med och kan hålla varandra i handen. :)

2009-04-01 @ 12:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0