Så skyndar man på en bakåtdag

Jasas: Haha ja dumma allergi! Jag sa att klockan var typ två timmar mer än vad den var, när han sov, för att han inte skulle somna om utan gå upp istället. Sen blev han så chockad efter två timmar när klockan bara var tio minuter mer än vad jag sagt när han vaknade. Det bidde lite tokigt, helt enkelt.





Så! Nu har dagen gått utav bara... fort. Klockan är snart 20! Och det är två timmar sen vi åt, helt otroligt. Vi åt tidig middag idag. Vi blev lika chokade båda två, hehe.

Ne, sätter man sig framför Sims så går dagen fort, fort, fort så snart är det ju natti natti. Ska se om vi inte ser ett till avsnitt Lost och fortsätter vid datorerna sen. Jag vill se mera!

Annars då? Jo, vi har typ sett Lost och handlat idag? Ja, verkar inte bättre. Lugnt och mysigt helt enkelt. Drömt om altan och sådär också, så vi tänkte kanske våldgästa nån (läs: mamma) i helgen.

Det är nån typ högtid i helgen tror jag? Vi har påskbrasa och så bränner alla andra denna helgen. Valborg! Visst är det Valborg? Det firar vi med grillning hos mamma! Hoppas jag.

Det kanske var därför typ hälften av dom på jobbet skulle ut idag? Inte för att det tillhör ovanligheterna, men att dom skulle till samma ställen och sådär? Hmm.

Neh, haregötthaj!

Kommentarer
Postat av: Marina

gott det lät med grillning hos din mamma.. när ska jag komma? :P hehe.

men jag ska fira min gubbes pappa imorn.. Ha det bra kraaaaaaam

2009-04-29 @ 20:43:01
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: ♥ Jasas

Ni kan få låna våran altan? Vi är ju inte hemma på lördag :P

2009-04-29 @ 23:11:30
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0