Mega gott väder

Sicken go dag det är idag! Jag röjer (eller ja, röjde för nu sitter jag ju här) i köket och dönar på med Magnus Uggla! Men kan dansa och sjunga så gott då, och blir på så gott humör. Och så går det snabbare att göra saker, när det är kul.

Pratade med pappa förut. Vi blev, på sätt och vis, ditbjudna imorgon på grillning. Påskharen hade dessutom slarvat och lämnat påskägg till oss där, så då får vi ju åka dit, haha! Han hade dessutom klantat sig och ramlat med cykeln för ett tag sen, suck. Stackarn Men det var som tur var ingen fara, lite skrapsår och blåmärken.

Nu vill jag verkligen flytta, till pappas område. En mysig liten enplanslägenhet (eller tvåplans om det ska vara så) i lugn och ro. Men, det är ju en bit kvar tills dess. Men bara lite, I can feel it.

Jävla skitväder till att vara så gott så man får sånna längtningar, haha! Fast träden är lite tråkiga fortfarande, helt nakna. När dom väl är gröna sen kan man sitta här inne och känna som om man var där ute. Förutom att solen inte lyser direkt på och sådär, men det känns som träden står här inne... lite... om man låtsas... Ja.

Får väl gå ut sen och njuta av vädret, eller joina grannarna nere på deras bänk. Kanske hälsa på farmor och sitta ute och tjöta. Ja, alternativen finns alltid. Beror ju på vad som blir i eftermiddag också. Det löser sig, alltid.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

HAH, då blir ju ni nästan som apor, med träden och sådär :D

2009-04-12 @ 16:21:23
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0