Gratis geisha

Kom på vad jag tänkte skriva om redan igår men har glömt. Inte för att det var världens grej så direkt, men lite kul åtminstonde för mig/oss i hushållet. Eller ja, knappt det.

Igår köpte vi massa grejer som vi fick antingen från Icas egna erbjudande eller på våra egna varor, som det så fint heter. Eller massa, men en hel del och inte två-tre grejer.
Så jag tog faktiskt med mig, för skojs skull, den lappen kom kommer ut (inköpslista eller påminnelselapp eller vad det står) och kvittot för att kolla om alla dessa rabatter var med.

Jag har varit med om att man slängt ett öga på kvittot och sett att rabatten inte var med. Kan ju hända att man tagit fel eller vad som helst, och handlar det om en tjuga är det inget att bråka om.
Tycker inte jag, som inte tycker om kunder som gör det för det blir bara mer jobb för mig. Men i vilket fall, nu när det var "så mycket" tänkte jag bara kolla.

Då var ett erbjudande att vi fick köpa två geisha rullar men 20% rabatt. En kostar vanligtvis 9,90 och med rabatten var dom nere på strax under 8 kronor, så 8 var det ju.
I vilket fall hade han i kassan bara stämplat in en, men vi hade tagit två. Så istället för att få två för 16 fick vi två för 10. Plus att vi får använda den igen. Så det var ju lite kul.

Och precis som jag inte går och bråkar för nåt under 20 kronor så går jag inte tillbaka och rättar dom för sex kronor. Det är ju liksom... ingen idé? Eller ja.
Inköpspriset ligger säkert inte ens på det, för en sån. Och som sagt, så blir det ju missar åt andra hållet man inte säger till om också. Så ja, så var det i alla fall.

Men jag hoppas att den jag fick var den som var gratis. Gratis är gott, ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0