Ett sånt där tråkigt inlägg

Oj så mycket jag tänkte skriva/berätta om från helgen, men glömt. Kan ju dra igenom dagen, för den som är intresserad. Ett äkta "idag har jag gjort det här, det här och det här" inlägg direkt till intresseklubben.
Nu har jag förvarnat, nu kör vi:

Korvas var ju här och var trött när klockan ringde. Men säger man att ju snabbare du kommer upp desto mer hinner du spela är han snabbt uppe, haha. Lite Wii och frukost och så kom mamma och hämtade honom till hans bad. Sen hämtade hon oss och vi åkte med till fotbollen.

Hann komma hem till mamma som började med lunch, så kom moster och "morbror". Dom hade köpt ny bil dom ville visa, och så umgås lite. Kul att se dom, as always. Kom även fram till att mamma missat att påsklovet var nästa vecka, och inte ytterligare en vecka fram.

Började lösa sig då hans farfar antagligen har honom imorgon, moster kunde på torsdag, mamma är ledig på fredag och jag sa att vi kan ju ta med honom till Malin och leka med dom en dag. Och så vill väl mummu garanterat ha honom nån dag där i, så det är ju lugna puckar.

Hann inte börja på tunikan, men går upp imorgon igen och ska försöka kolla på det. Sen åkte vi till badet, gick bra och ungarna var så goa och duktiga. Nu har båda grupperna tagit första märket, så kul! Och sen hem och äta, mysa och prata med Malin.

Som för övrigt bestämde att vi skulle sova hos henne tisdag-onsdag, hah! Men vi får väl se, får prata med mamma och som sagt så blir nog mummu ledsen om han missar henne. Nu sitter jag i valet och kvalet om att spela. Ingen idé att spela en kortis, men är det lov kan man vara uppe.

Å andra sidan ska vi in till stan imorgon och fixa nåt snabb pass till Oscar som ska till Polen om typ två veckor. Hej och hå, lämna mig gärna här. Tack så väldans! Så ska man gå och må dåligt för det. Men, får försöka glömma och lösa mitt problem. Kanske dags för natti?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0