Dom kom, dom pratade konstigt, dom gick

Så, då har dom varit här och gått. Tog la 5-10 minuter och dom var två stycken. En som meckade med mätaren och en som slog sig ner(!) vid matbordet. "Ja, jag slår väl mig ner här då" sa han till sin kompis.
Tur att det var undanplockat, eller att det inte låg framme nåt "han inte hade att göra med" - eller vad man ska säga. Ja, för jag hade ju ingen aning om vad som skulle hända eller hur många dom var.

Men dom var inte här ifrån, kändes lite... mysko? Första spontana tanken var att dom var från Skåne, men jag försöker lära mig att bara för att man pratar så måste man inte vara från Skåne, just.
Småland funkar ju inte heller för så pratar varken Oscar eller nån från Västervik. Neråt, helt enkelt. Och eftersom båda pratade med sån dialekt, bör dom ju varit därifrån.

Ja, det tar sin lilla tid att skriva när jag satte mig här vid stora datorn och fortsatte med Bilddagboken. Så fiffigt att jag sen februari daterat mapparna när jag lagt in bilderna.
Oscar skickade för ett litet tag sen att han var framme och att allt gått bra. Nu skulle dom bara hitta väskorna. Skönt det, och nervositeten hade släppt ganska mycket. Gott!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Gott att han kommit fram ordentligt - det gör ju allt :) Det kommer gå bra dessa dagarna - jag ska hjälpa dig att fördriva tiden!!!!



Konstiga snubbar, haha!

2009-04-22 @ 09:47:43
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0