Allt om ingenting

Wiho, det kom igång! Kollade lite då och då om det gick att ladda ner men icke sa Picke. Sen funkade första säsongen och jag tänkte yes! men så funkade inte andra.
Jaja, en är bättre än inget men så satte jag mig igen och kollade och då funkade det! Wiho, igen! Så nu drog jag till med alla fyra kompletta säsonger, bara för att det gick!

Funderar dock på om man skulle haft nåt annat också? Men asch, det är ju bara två nätter! Och på onsdag kan jag inte ligga vaken hela natten ändå, eftersom vi ska på kursen.
Så det blir nog görbra med Desperate Housewives. All from början. Hah, det var länge sen. Och alla var så små och/eller unga. Framför allt barnen. Kolla bara på Scavos ungar liksom.

OCH! Jag har letat fram mina gröna fingrar! Minns inte om jag sa att jag hade en Aloe Vera planta som förökat sig? Var ett bra tag sen, och  nu fick jag för mig att fixa.
Dels mådde inte den stora växten bra, så jag tänkte den fick ny jord också. Och så tänkte jag att jag kunde få liv i dom små också, ifall jag (om nån) skulle lyckas ta dö på den stora.

När jag ändå var i farten bytte jag jord på garderobsblomman också. Jorden såg nästan möglig ut (dammig, förmodligen) och även om den varit ovanligt grön så tänkte jag... Ja.
Men så när jag satte mig här och skrev så funderar jag på hur bra det är att byta jord, egentligen? Får blommorna mer näring eller hade dom hellre haft den i den gamla jorden?

Ja, fingrarna kanske bara såg gröna ut i ljuset? Sådär jätte haj på blommor är jag ju inte direkt. Och vattna dom ska vi inte prata om, men idag så har dom fått sig en slurk, alla (nu) sju blommor!
Och så ska vi tvätta ikväll. Nej, jag har inte fått tummen ur att felanmäla och städa tvättmaskinen så vi tvättar där nere. Men det var faktiskt ganska gott sist.

När man egentligen inte måste, eller inte alltid måste. Och inte har fyra trappor att klättra upp för. Det är nog det som gör det. Plus att denna tvättstugan är större och ljusare. Trevligare.
Så det ska vi ägna oss åt i eftermiddag. Tiden är 17-20 men ingen hade bokat (nån av dom två rummen) idag så jag tänkte vi går ner om en timme eller så och kollar om nån börjat än.

Lagomt tills Oscar kommer hem med andra ord. Dagen har gått fort! Och jag har städat och haft mig. Fixat i ordning i skåp när saker väller ut. Ibland orkar man inte och öser in, men inte idag!
Det är liksom min dag, i ett långt inlägg. Egentligen gör man ingenting men skriver världens novell. Antingen skriver jag invecklat eller med mycket annat runt omkring också.

Träffade förresten farfar förut också. När jag var och bokade tvättstugan. Rex hade fått gips om sin lilla tass!! Han hade ju trampat på nåt glas förra veckan, men vi trodde inte det var så farligt då.
Så hade dom varit till veterinären som sövt honom och sytt och så så nu hade han gips. Lille bubben. Men han var lika glad för det och hoppade och hälsade, gott det i alla fall.

Kommentarer
Postat av: spiderchick

haha jag gillar din förlängning av listan =)

2009-04-21 @ 18:02:29
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: ♥ Jasas

Nu kommer jag inte ens ihåg hälften av vad jag skulle kommentera men du är för härlig :D Kul att se DH från början! Smart idé :)

2009-04-21 @ 20:26:21
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0