Wii testing

Här kör vi Wii idag. Hämtade nya skivor i fredags och idag har vi haft tid att bränna ut fler spel. Har vart brädspel, pingpong och Totally Spices (dom tre tjejerna i barnprogram) vad jag kan minnas. Jo! Tomb Raider också, samma som jag hade på datorn. Var mycket bättre och roligare på Wii. Nu har jag äntligen nåt att spela själv, ifall jag är på humör men inte Oscar.

Tänkte oss lite lunch snart, det som blev kvar av pyttisen. Så äter jag nog nån banan innan vi åker om jag är hungrig, eller tar med mig till badet, och middag när vi kommit hem. Konstigt det kommer kännas utan Anton, men det kommer ju gå lite snabbare ;) Vi borde vara klara nån gång vid 19-tiden beroende på hur lång tid det efter och runt tar. Så är det ju bara att kolla vad för middag och att Oscar förbereder medans jag är borta så man kan äta när jag kommer hem igen, gör käckt.

Ne, ska ta och starta en tvätt och se om det blir nåt annat spel här nu.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hur funkar Wii? :S Jag är helt ute då det gäller sånt. Men jag såg reklam för det där spelet som du skrev om inte så längesen faktiskt :D Där man ska göra sitt eget universum elr nå sånt!!

2008-09-07 @ 14:30:09
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0