Omvändning

Hanna: Men det är ju SÅ gott! Och man kan göra det på så många olika sätt, mums!


Det blev inte alls som vi tänkt idag. Efter några vändor Mario Kart drog vi igång med städet och kilade sen ner på ICA. Då hade vi bestämt att vi kör fläskfilé med klyftpotatis istället, så det gjorde vi. Köpte det som ska vara till tacosen så blir det förhoppningsvis imorgon, till lunch?
Vi får se, maten blev smarr idag, och det blev antingen två små eller en stor (lagom, höhö) portion(er) så vad vi äter imorgon, får återstå till morgon dagen. Efter helgen bloggande har jag lärt mig att inte bestämma för mycket (eller i alla fall inte skriva här om/att jag gjort det!) haha!

Nu ska vi ta och nana. Oscar la sig precis, och han får ju inte somna före mig! Så sett skulle han läsa, men gör han det för länge blir han för trött och somnar ändå före mig. Oj sicka problem.
Och ja, han är lite vetenskaplig av sig - eller nåt.
Varje natt brukar han be mig rulla in lite, eftersom jag drar mig närmare honom när jag sover. Han brukar vakna av att nästan ligga på kanten, och jag gärna på honom då.
Så innan vi somnade igår sa han nåt om att jag låg ju på honom igen eller hur det var, så jag sa till honom att byta sida. Sagt och gjort, han hoppade över till andra sidan och i morse var han så glad för han kommit på att det var ju inte honom jag ville vara nära (i sömnen), utan det var fönstret! För jag hade så snällt hållt mig till min kant, nära dessutom, hela natten. Så käckt!

Med det säger jag god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0