Up and go!

Frida: Vi funderade också på en systemkamera men vi (läs: jag) tyckte inte att vi fotar så mycket, eller har så mycket att fota, att det behövdes så avancerat. Men det är ju annorlunda när man har barn, skulle kunna tänka mig att skaffa en när vi har det också. Men visst är det mycket roligare att fota när man har nåt att göra det med!

Hahanna: Jag tycker också det är kul att få en inblick i andra jobb, framför allt sånna man kanske stöter på rätt ofta. Det är ju verkligen så att kunder har ingen aning om vad vi faktiskt gör. Pratade om just det med farmor igår, och hon blev så chockad!
Ne, jag gillar inte heller mobilfoton. Det är en bra uppfinning, men inte om man verkligen vill fota. Sen har ju Oscar en mobil med kamera som en helt okej digitalkamera (den telefonen är mer som en liten dator än telefon) men jag vill ju inte bara springa runt med hans telefon.
Haha, jaaa, vi ska se vad vi kan åstadkomma med ikväll. Nu blir det inget. Men då får jag fota som tusan så det blir mer bilder och filmer hos dig! Meen, å andra sidan så har du nog lite mer foton än mig? Hur många foton hade du lagt upp efter två dagar, hehe.
Ne men visst är det tråkigt att vissa har sån attityd mot unga! Blö.


God morgon! Jag är uppe med tuppen. Eller, inte nu men jag var. Jag gick till och med upp före Oscar idag. Mest för att jag var kissnödig, men ändå.
Åt lite frukost och kilade in i duschen. Har suttit här och kikat nu, ska ge mig på en andra frukost när Oscar har gått tänkte jag. Om en sisådär 20 minuter.

Sen kommer det boy(s) hit idag då. Dom ska ha LAN, fast jag kommer säga och skriva spelkväll då dom kommer vara totalt två eller tre killar. Plus jag då, men jag är inte med så länge det inte är Wii som spelas. Eller the Sims, haha! Tombraider funkar också. Men nånting säger mig att det inte kommer bli så.

Jaa, en dag med Pippi idag då, skojigt! Blir väl montering i kassan för min del och space läggning på baksidan för Pippis del. Men ändå, det är bättre än andra konstulationer.
Och när Jessica kommer får jag gå hem. Sen får jag vara ledig på lördag, så gulligt! Jag har ju ändå bara jobbat sen i måndags. Farmor höll på att ramla av stolen (trots att hon stod) när jag berättade igår att jag skulle jobbat måndag-lördag denna veckan. Jag också, när jag fick veta det i måndags.

Jag funderar på att "göra" mina naglar. Har lyckats spara ut dom igen men är inte alls bra på att fixa dom själv. Men samtidigt tycker jag det är så onödigt, eftersom det är rätt svårt att ha långa fina naglar på jobbet. Suck.
Ibland önskar jag att jag hade nåt kontorsjobb när det tyngsta man lyfter är sin kaffemugg. Ibland, typ när jag kommit så här långt i nagelväxandet, inte så ofta då. Ibland.

Nej, nu ska han snart ta sig här ifrån så jag får väl ta och säga hej då och klä mig lite och inta lite mer frukost. Jag måste ju gå redan om en timme och en kvart, ojoj...
Så kan det vara. Har ju då lovat Hanna bilder ikväll, och det ska det bli! Nåt måste jag ju kunna visa av dom över 200 bilderna jag tagit sen vi skaffade kameran.

Kommentarer
Postat av: frida

kan tänka mig att wii är skit kul. rolig party grej oxå att göra om man är några stycken. sing star brukar vara populärt på fester. vi har Buzz...riktigt roligthaha

2008-09-12 @ 09:04:50
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Jasas

Wiiiih, ser fram emot foton :) Mest om det är på dig ju! Och O :P

2008-09-12 @ 10:58:55
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Jasas

Fan vad cool tid du publicerade inlägget på. 08:00:08 :P

2008-09-12 @ 10:59:35
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: frida

den är turkos, men en aning mörkare turkos. Ja vi tyckte oxå att den färger och vitt skulle bli snyggt. och vi är toknöjda. Hur går det med kameran??

2008-09-12 @ 20:58:54
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Ann-Sophie

Blir det några naglar? :) Skitsnyggt när man fixat dem men vilket jädrans pill det är med dem. Dem ska filas och smörjas och gud vet vad, HAHA!

2008-09-13 @ 16:13:18
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0