Skit, skit, skit

Frida: Ne man tycker ju det men tydligen så var det täcket hela hennes liv eller nåt? Vad vet jag.

Hahanna: Så är det, och fler ska det bli! Kärare blir du! ...eller nåt? :p
Jaa, jag säger då det vad kul det varit om du bara haft "vägarna förbi" eller nåt, haha! Så förvånad man blivit. Ja det står ju det, men ingen som läser ändå.
Det brukar jag också säga, haha! Eller framför allt när nåt saknas, det är ju inte jag som packat paketet, eller gjort varan, så skäll inte på mig!
Haha det hade jag velat vara med om! Tror säkert det är sånt du gör. Nästa gång ska jag säga det till en dumming, "Passa dig, annars skickar jag Hahanna på dig!"
Åh tack sötis :) I do my best! Man lär sig ju efter ett tag att bara le och vara hjälpsam och inte ta åt sig eller bli arg (just då).


Självklart, bara för att allt var planerat in i minsta detalj (som jag, kontroll freak) så ska det bli vajsing imorgon. Självklart ska Oscars skola ha nån "special"dag så dom slutar så klart inte som vanligt. Ne, dom ska gå 40 minuter som ställer till det hela totalt. Jag blir tokig!
Så som jag fik böka och ha mig för att ens kunna gå i tid imorgon, så blir så här! Så trött jag bliiir! Hatar när saker och ting inte går som jag planerat, speciellt när der är nåt sånt här som jag sett fram emot så.
Och Oscar tycker inte att man kan "ta ledigt" (även om dom bara ska se film de sista två timmarna) eftersom vi "bara ska handla". Men jag har ändå fifflat och tagit ledigt för det här, tycker inte det är så bara då. Hade så klart vart nåt annat om jag varit ledig nån annan dag i veckan men enligt schemat jobbar jag ju stängning alla kvällar denna veckan, och fick därför strula till mig en ledig eftermiddag/kväll. Så typiskt!
Och jag vill verkligen åka imorgon. Har sett fram emot det såå mycket. Gå och kolla kamera, kanske köpa nån, kolla soffor, mysa på IKEA och allt möjligt. Jag vill, jag vill, jag vill!! Skit, skit, skit!
 
Behövde bara få ur mig lite aggressioner så får vi se imorgon hur det blir, blö.
Har haft så dunder ont i huvudet idag så det är inte sant. Ska hoppa i säng nu och hoppas att det är torsdag när jag vaknar, suck. Positiv och gla, eller hur.
Skit, skit, skit, skiiiit! :(

Kommentarer
Postat av: Hanna

HAH! Ja men jag tror vi hade känt igen varandra direkt! Hade fan varit skitkul :) Tänk om jag och Mio kommit in där och du bara hade tittat först.. elr hälsa igenkännande, fan vad kul! -Fantiserar friskt-.



SÅ typiskt! Men ååååh! Synd att vi inte bor typ grannar för då kunde vi åkt. Vill ju också till käraste Ikea :( Men nästa torsdag ska jag till Gekås iaf, det du! :D

2008-09-10 @ 00:07:16
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Visste inte att du var ett kontrollfreak, man lär sig något nytt - varje dag, även om Bosse, minsanno da'r :)

2008-09-10 @ 00:07:52
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0