Redig morgon

Erika: Inte omöjligt, det ska tydligen vara ganska stort (om man nu är data/spel nörd) och varit på tal om länge. Skrev nog inte det igår, men man får ju göra varelserna precis som man vill. Armar på huvudet, mun på magen, femton par ben.
Hittade en film på YouTube som sammanfattade spelet ganska snabbt och lätt:
http://www.youtube.com/watch?v=jVH9Q8M8eaQ

Hanna: Vad härligt! Simma är ju verkligen ett görbra sätt att motionera, precis som prommenarder. Snäll mamma du har som ställer upp så. Fast det gör hon nog gärna, hihi.


Sitter här och känner mig speedad men dötrött. Vill göra, göra, göra men inget jag borde, haha! Gick upp lite före 8 i morse och gick då med Oscar till bussen. Vinkade av honom (nej, jag gick när bussen svängde in) och gick till ICA. Så skönt att handla på morgonen. Inte mycket folk och dom som är där är sällan stressade. Strosade runt där efter det jag skulle ha. Ska plocka på mig fläskfilé och då sitter det lappar över hela disken "Vi har problem men kylningen. Kontakta personalen."
Så jag fångade en tjej som grejade och sa att jag ville ha fläskfilé. "Ja det ska vi nog kunna ordna, vill du ha dansk? Eller svensk?" Ehh...? Jag vet inte, kollar inte vad det är när jag tar det själv. "Eller ska jag bara ta det som är närmast?" Ja tack!
Så köpte jag allt vi skulle ha, SJU paprikor! Helt sjukt massa! Fyra ska ju vara till maten (ska bli spännande att se om det får plats) och tre till sallad. Hujedamig. Kom på nu att jag köpte bara två rödlökar, får se om jag kommer ihåg att köpa fler sen när vi handlar.
Kom hem och gjorde marinarden och la i köttet så det har legat och gottat sig i nästan två timmar. Kommer bli så smarrigt så.

Tjiho, såg nu att jag fått SMS från Oscar. Malin & CO kommer ikväll också. Okej, det kommer bli trångt och jag kommer få krupp men Algotti väger upp det. Det var aaalldeles för länge sen jag träffade en bebis, helt klart. Får börja producera själv tror jag, haha. Ne men det ska bli kul att träffa honom. Det är ju sjukt, han är snart ett år och vi har träffat honom två gånger? En gång i julas i ett par timmar och i maj på hans dop och då hann vi typ säga hej då.
Men nu så, hoppas han sover hela vägen i bilen så kan han hålla mig sällskap i natt när jag inte kan sova!

Men då frågade jag nog inte mamma om dom skulle komma ner idag också. Räknade igår att vi har två platser för lite, men man kan ju knö. Men nu är dom tre till, då räcker det, haha. Får se om dom vill komma ner på lördag eller nåt så blir det kanske Wii ikväll då. Oscar fick ju sin vilja igenom så vi köpte två dosor till i veckan så nu är det ju lite roligare när man kan vara fyra.
Måste där emot låna deras extrasängar. Funderar på om vi skulle åkt och köpt luftmadrass på jobbet, men jag vet inte. Känns som det bara tar mer plats? Det löser sig la.

Och bara för jag är duktig: jag hör (när det byter låt) tvättmaskinen! Idag kom jag allt ihåg, lite sent men jag kom ihåg. Nu väntar jag bara på att mami ska vakna så jag kan ringa och tjattelilatta med henne en stund.
Men tills dess får jag väl äta frukost då. Innan det är dags för lunch, hmm. Jaja, nog tjatat.

Kommentarer
Postat av: Hanna

VI SKA HA PYTTIPANNA I HELGEN, elr hur är den sjukt god? Blev SÅ sugen nu då du skrev! Åh!



Hur gammal är Algott? :D

2008-09-05 @ 11:18:18
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0