Tralallala, god morgon!

Gooood morning, good morning... Lalallalalalaa lalalalaa... Sjunger Miss Li här, fint?
Haha, i alla fall, verkar bli en ledig dag idag, peppar peppar. Tänkte tvättat lite, skönt att ha det gjort innan helgen då det inte blir mycket sånt gjort. Gå igenom grejerna här vad kan vara i förrådet och inte så man får bort sånt nu när man verkligen behöver platsen.

Tittade One Tree Hill i morse. Rös, grinade, skrattade och blev arg. Det var så himla bra och dåligt samtidigt. Vissa saker var verkligen chokerande medans andra var så förutsägbara. Men det var en bra start.
Annat var det med Prison Break. Även om jag älskade den från början, och det är våran serie, så tycker jag dom borde lägga ner snart. Dom bara maler och maler och maler. Oscar tyckte att det kanske kunde bli bra, och vi ska se andra delen av första avsnittet idag så vi får väl se.
Nu är det ju i alla fall inte samma story (hoppas jag) men ändå. Suck. Man ska sluta när man ligger på topp, ingen som hört det?

Hann med lite kusin tjatter här på morgonen också. Inte dåligt det. Samtidigt som jag messade med Oscar på väg till skolan. Funderar nästan på att lägga mig igen, men nej det känns så onödigt. Jag är ju ändå uppe och har varit i en och en halv timme, bättre att försöka somna ikväll (igen).
Tror det ska bli lite frukost och TV nu faktiskt. Känns som att magen är på väg att bli hungrig, och nån gång kan man ju äta innan man är vrålhungrig.
Så, vi hörs sen! I promise.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har kommit ifrån OTH hur mycket som helst, tråkigt nog. Mia sa att det var typ '4 år senare' nu, stämmer detta?? Buäh!

2008-09-03 @ 09:18:26
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: frida

yeah miss li rockar :D

2008-09-03 @ 13:42:53
URL: http://mammafrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0